OTOMOBİL

İşte yeni Doblo

Tamamen yenilenen Fiat Doblo Almanya'da görücüye çıktı. Aracın satışı 2015'te başlayacak

30 Kasım 2014 Saat: 13:32
İşte yeni Doblo
İşte yeni Doblo

2015 yılının ilk çeyreğinde Avrupa ve Türkiye ’de satışa sunulacak olan ve Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilen Yeni Fiat Doblò; 65. IAA Hannover Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı’nda ilk kez dünyakamuoyunun beğenisine sunuldu.

Fiat Chrysler Automobiles’ın hafif ticari araç sektöründe büyümesine önemli bir katkı sağlayacak olan Yeni Fiat Doblò’nun; 80’den fazla farklı ülkede satışa sunulmasıyla birlikte Yeni Fiat Ducato gibi ‘global’ bir model haline gelerek, başarılı bir performansa imza atması bekleniyor. İşlevselliği, taşıma kapasitesi, düşük yakıt tüketimi ve işletme maliyetleri bakımından sınıfının lideri olmak için tasarlanan yeni Doblo, 2015 yılı ilk çeyreğinde Türkiye pazarındaki yerini alacak.

İÇİ VE DIŞI TAMAMEN YENİLENDİ

Bir önceki nesile göre; daha modern bir görünüm kazanan Yeni Fiat Doblòonun tamponları, inceltilmiş ve eğimli tavanla uyumlu, öncekilerden farklı kaputu ilk bakışta dikkat çekiyor. Yeni Doblo’nun kabin içindeki değişiklikleri de ayrıca öne çıkıyor. Yenilenen gösterge panelinin yanında gösterge paneli grafikleri, kaplamaları, direksiyon simidi ve kapı panelleri ile de Yeni Doblò farkını ortaya koyuyor.

Dobló’nun yolcu bölümünde dikkat çeken diğer özellikler arasında, elektrikli kapı camları, Bluetooth radyo ve USB girişi bulunan eğlence sistemi, 5 inç renkli dokunmatik ekranla entegre navigasyon sistemi ile dijital radyo playback’i (DAB) bulunan Uconnect sistemi yer alıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑