GÜNCEL

İzmir'de sır cinayetler... Maskeli katil dehşet saçtı, her yerde aranıyor!

İZMİR’in Torbalı ilçesinde, İlçe Sağlık Müdürü Fuat Mehmet Park (53) evinin önünde tartıştığı kişi tarafından tabancayla vurularak, öldürüldü. Aynı kişi olduğu üzerinde durulan saldırgan, bundan 20 dakika sonra,Torbalı Devlet Hastanesi’nde görevli Dr

30 Aralık 2019 Saat: 10:11
İzmirde sır cinayetler... Maskeli katil dehşet saçtı, her yerde aranıyor!
İzmir'de sır cinayetler... Maskeli katil dehşet saçtı, her yerde aranıyor!

Torbalı, dün gece dehşeti yaşadı. Torbalı’da 6 yıldır İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yapan, evli ve 2 çocuk babası Fuat Mehmet Park, saat 21.30 sıralarında Ertuğrul Mahallesi’nde bulunan sitedeki evine girerken, apartmanın önünde bekleyen bir kişi tarafından durduruldu. İkili arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada kimliği belirsiz kişinin tabanca ile Dr. Park’a ateş açıp, olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Dr. Park, sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Dr. Park, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.20 DAKİKA SONRA BAŞKA DOKTORUN EŞİ DE VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Polis ekipleri, İlçe Sağlık Müdürü Fuat Mehmet Park’ın öldürülmesi ile ilgili çalışma başlatırken, 20 dakika sonra Torbalı Alpkent Mahallesi 1032 sokakta ikinci bir cinayet ihbarı alındı. Torbalı Devlet Hastanesi doktorlarından Harun Gülcemal’in eşi, 1 çocuk annesi Hatice Gülcemal’in, evlerine gelen silahlı bir kişi tarafından öldürüldüğü öğrenildi. İddiaya göre kapıyı çalarak içeri giren silahlı kişi, burada tartıştığı çiftten Hatice Gülcemal’i tabanca ile vurdu. Dr. Harun Gülcemal’i ise silah zoruyla rehin alan saldırgan, yakındaki bir bankasının ATM’sine götürdü. Burada, 1500 lira nakit para çektiren saldırgan, ardından tehdit ettiği Dr. Gülcemal’i serbest bırakıp kaçtı.

Dr. Harun Gülcemal, serbest kaldıktan sonra polis ve sağlık ekiplerine haber verirken, koşarak eve gitti. Gülcemal, eve geldiğinde eşinin yaşamını yitirdiğini gördü.

Polis, yaklaşık 700 metre mesafede işlenen 2 cinayeti aynı kişinin işlediği üzerinde durarak, soruşturmayı bu yönde genişletti.

İzmirde sır cinayetler... Maskeli katil dehşet saçtı, her yerde aranıyor


POLİSLE ÇATIŞTI: 1 POLİS AĞIR YARALI

Hatice Gülcemal’i evinde öldürüp, rehin aldığı doktor eşi Harun Gülcemal’den de silah zoruyla ATM’den para çektirdikten sonra kaçan cinayet zanlısının, saat 00.10 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Yazıbaşı İzmir Caddesi üzerindeki bir otele gittiği belirlendi. Harekete geçen ekipler, söz konusu otelin çevresini sardı. Bu sırada polisleri gören zanlı, otelin birinci katından, aşağıda bulunan markete indi. Zanlı ile polis ekipleri arasında burada çatışma çıktı. Çatışmada başından vurulan polis memuru Y.K. (35) ağır yaralanırken, zanlı marketin arkasında bulunan pencerenin camını kırdı. Bu sırada kendisini fark eden polislerin açtığı ateş sonucu ayağından yaralanan saldırgan, kaçarak izini kaybettirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑