TURİZM

İzmirli turizmciden kişiye özel tur

Aryum Turizm Yönetim Kurulu Başkanı İzmirli iş kadını Ayşe Akın, kültür turlarında VİP dönemi başlattı

12 Temmuz 2014 Saat: 16:00
İzmirli turizmciden kişiye özel tur
İzmirli turizmciden kişiye özel tur

Türkiye’de büyük rağbet gören “Her şey dahil” sistemini kişiye özel turlara uyarladıklarını belirten Akın, “Yurtıdışına bir grupla çıkmak zorunda değilsiniz, isterseniz tek başınıza, isterseniz sevdiğinizle ya da ailenizle tamamen size özel, unutamayacağınız bir seyahat artık mümkün” dedi. Akın, ayrıca sanayi ve ticaret odalarına yönelik iş gezileri düzenlediklerini söyledi.
Türk turizminde, yarım pansiyon, tam pansiyon ve her şey dahilden sonra, kişiye özel tatil dönemi de başladı. Turizm sektörünün deneyimli isimlerinden İzmirli iş kadını Ayşe Akın, bunu bir adım öteye taşıyarak kişiye özel VIP turlarını başlattı. Kalabalıktan hoşlanmayan, kendine özel güzergah yaratmak isteyenlere, düzenlemeyi kendilerinin yaptığı özel turlar şimdiden büyük ilgi gördü.
Turların kişiye, aileye ve şirkete özel hazırlandığını anlatan Ayşe Akın,şunları kaydetti:
“O kalabalık yurtdışı turlarıyla beraber gitmek istemeyip kendine özel gezmek, sevdiği yerde daha çok vakit geçirmek isteyen ve bir rehberin eşliğinde gittiği yerler hakkında bilgi edinmek isteyenler için özel turlar hazırlıyoruz. Bu tur, kişiye özel olduğu gibi firmaya yönelik de hazırlanabiliyor. Üstelik VIP turlar sanıldığı gibi olağanüstü rakamlara da mal olmuyor.”
İŞ KADINLARINA ÖZEL TUR
Türkiye’de sanayi ve ticaret odaları ile önde gelen sivil topluk kuruluşlar için de yine iş turları organizasyonlarını gerçekleşirdiklerini anlatan Akın, “Artık kimse bir kalıba girmek istemiyor. Değişik farklı ülkeleri görmek, farklı kültürleri tanımak istiyor. Bunu da bir koşuşturma halinde değil rahat bir şekilde yapmak istiyor. Günümüz iş hayatında evli çiftlerin bile birlikte tatili giderek zorlaştı. İş dünyasında ise eşler birlikte seyahat edemiyor. Özellikle iş kadınları, tanıdakları insanlar, kendi arkadaş grubuyla seyahat etmek istiyor. Biz de onlara bu imkanı sunuyoruz. Önümüzdeki Şeker Bayramı’nda trendler Sibirya, Vietnam ve Uzak Doğu ülkeleri oldu. Gitmek istediğiniz ülkeyi söylüyorsunuz, biz de tüm programınızı hazırlıyoruz.”
Bunun dışında profosyonel iş gezileri de düzenlediklerini ifade eden Akın, sanayi odaları, ticaret odaları başta olmak üzere sivil toplum örgütleri üyelerinin tercihlerdi olduklarını belirtti. Akın, “İzmir Ticaret Odası üyelerini geçtiğimiz Nisan’da İran’a, Aliağa Ticaret Odası’nı da Haziran ayında Midilli’ye götürdük. Bu gezilerde ikili iş görüşmelerinden tutun da forumlara hatta yemek yenilecek restorana kadar her şey en ince detayına kadar planlanıyor. Amaç gezinin en yüksek verimde geçmesini sağlamak” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑