BELEDİYE

İzmit Belediyesi’ne ödül yağdı

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik ödül töreninde İzmit Belediyesi’ne ödül yağdı

3 Ekim 2016 Saat: 15:49
İzmit Belediyesi’ne ödül yağdı
İzmit Belediyesi’ne ödül yağdı

Belediyeler tarafından hayata geçirilen başarılı projelerin ödüllendirildiği ve en prestijli yerel yönetim ödüllerinden biri olarak gösterilen Altın Karınca Belediyecilik ödülleri Conrad İstanbul Bosphorus Otel’de gerçekleştirildi.  Yoğun katılımlı törende İzmit Belediyesi 3 ödüle layık görüldü.

Ödülleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olan Recep Altepe’nin elinden alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,  kazandıkları ödüllerle ilgili yaptığı açıklamada, “İzmit Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz projelerimizden üç ödül aldık.  Her zaman farklılıkları ve örnek uygulamaları ile tanınan bir belediyeyiz.  İzmit Belediyesi olarak, bisiklet projemiz başta olmak üzere Muhtar Hizmet Masamız, Çocuk Hakları Okulumuz, Okul Hizmet Masamız, Bebek Emzirme Kabinlerimiz, Çorba Çeşmelerimiz, Genç Girişimciler Merkezimiz ve sayısız projeyi hayata geçirdik ve ödüllere layık görüldük.

3D YAZICI VE TASARIM MERKEZİ, MAHALLE KONAKLARI VE BİSİKLETE ÖDÜL

Marmara Belediyeler Birliği’nce köy ve mahalle konaklarımızda şehrimize sosyal katma değer sağlamamız sebebiyle ödüllendirildik.  Ödüle layık görülen diğer projemiz de Sayın Cumhurbaşkanımızın da konuşmalarında takdirlerini sunduğu Haydi Okula Bisikletle projemiz oldu. Ödül kazandığımız bir diğer projemiz de 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezimizdir.  

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hayata geçirdiğimiz ve Türkiye ye örnek olan diğer projeler gibi 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezimiz de Türkiye ye örnek olacaktır.  Şehrimizi, İzmit’imizi binlerce belediye arasında gururla, en iyi şekilde temsil edip, birtakım farklı projeyle Türkiye’nin kalkınmasın katkıda bulduğumuz için gurur duyuyoruz. Biz İzmit’imizi, halkımızı en iyi şeylere layık görüyoruz. Bu başarıdaki katkılarından dolayı belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Tabi ki en büyük teşekkürü de bize gösterdiği sevgi ve güven için İzmit halkına ediyorum” dedi. 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑