BELEDİYE

İZMİT BELEDİYESİ, PERSONEL EĞİTİMİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

İzmit Belediyesi, personel eğitimlerine büyük önem veriyor. Kocaeli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından verilen ve 111 belediye personelinin katıldığı İdare Hukuku ve Mevzuat Eğitimi sonunda katılımcılara sertifikaları veri

25 Temmuz 2013 Saat: 12:35
İZMİT BELEDİYESİ, PERSONEL EĞİTİMİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR
İZMİT BELEDİYESİ, PERSONEL EĞİTİMİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR
Oldukça yararlı geçen eğitime katılan belediye personeli sertifikalarını Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Demirci, KOÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Faruk ARAS ve eğitimi veren öğretin üyesi Doç. Dr. Müslüm Akıncı ile Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Has’ın elinden aldılar.
 
ÜNİVERSİTE KOCAELİ’NİN HİZMETİNDE
 
Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Demirci yaptığı konuşmada eğitimin ve sürekli gelişimin öneminden bahsederek, üniversite olarak  bu amaçla Sürekli Eğitim Merkezini hayata geçirdiklerini ve Kocaeli halkının hizmetinde olduklarını, mevzuat, kişisel gelişim, mesleki eğitim kursları ve proje danışmanlık hizmetleri ile  kişi ve kuruluşların taleplerine cevap verdiklerini ifade etti. Demirci, İzmit Belediyesi’ni de eğitime verdiği önemden dolayı kutladı.  İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Has da çalışanların  eğitimine ve kişisel gelişimine büyük önem verdiklerini belirterek, alınan eğitimin çok faydalı olduğunu bundan sonra da hizmet içi eğitimlerinde KOÜ ile işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑