SPOR

İZMİT BELEDİYESPOR RAMİS SOYDAŞ’A EMANET

Amatör Süper Lig de mücadele eden İzmit Belediyespor’un hedefi büyük. Kulüp Başkanı Hüseyin Üzülmez, hedeflerinin Türkiye Süper Ligi olduğunu açıkladı. Üzülmez, İzmit Belediyespor’u 2012-2013 sezonunda Ramis Soydaş’ın çalış

21 Temmuz 2012 Saat: 19:08
İZMİT BELEDİYESPOR RAMİS SOYDAŞ’A EMANET
İZMİT BELEDİYESPOR RAMİS SOYDAŞ’A EMANET

İzmit Belediyespor’u gelecek sezon çalıştıracak olan Ramis Soydaş, kulüp Başkanı Hüseyin Üzülmez’in makamında sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Başkan Hüseyin Üzülmez,” Takımın başına tecrübeli ve kariyerli biri olan Ramis Hocamıza teslim etmekten  mutluyuz. Bizim  büyük hedeflerimiz var. Kazasız belasız bir lig diliyorum” dedi.

 

DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın madden ve manen her zaman yanlarında olduğunu belirten Üzülmez” Başkanımıza,  bize desteklerinden dolayı teşekkür ederim.  Bize her zaman güç ve kuvvet veriyor. BAL liginde mücadele etmemiz Futbol Federasyonu Amatör Kurulu tarafından engellendi. Hakkımızı Tahkim Kurulu’nda arıyoruz. Umarız Tahkim den istediğimiz şekilde bir karar çıkar da BAL liginde mücadele ederiz. Küçük bir ihtimalde olsa şayet BAL ligine alınmazsak Amatör ligde  aynı mücadeleyi verip bir yıl kayıpla tekrar hedefe ulaşacağız” şeklinde konuştu.

 

BİZ DE BAŞARIRIZ

 

İzmit Belediyespor Başkanı Hüseyin Üzülmez, başarılı olmak için büyük hedefler koymak gerektiğinin altını da çizerek” Bugün Manisa Akhisar Belediyespor Türkiye Süper Ligi’nde mücadele edecek. Onlar başardıysa  İzmit Belediyespor neden başarmasın. Aslında biz geç bile kaldık.  Hedeflerimizi büyük tutarak mücadele edeceğiz” dedi.

İzmit Belediyespor Teknik Drektörlüğü’ne getirilen Ramis Soydaş da “Hedefleri olan bir kulüpte çalışmak bana büyük heyecan veriyor. Spor sevdalısı Nevzat Doğan ve Hüseyin Üzülmez gibi başkanlarla çalışmak bana ayrı bir guru vermektedir. Bana duyulan güvene layik olmaya çalışacağım” şeklinde konuştu.   

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑