EKONOMİ

İzmit’in Parlayan Yüzü

Kocaeli-İzmit Genç yaşta şirketlerin başına geçen iş adamı Kayhan Okulmuş, İş hayatıyla ilgili ilk deneyimini, öğrenciliği devam ederken baba tezgahında kazanır. Ünivesite bittikten sonra ise işlerin başına geçer.

14 Kasım 2012 Saat: 13:37
İzmit’in Parlayan Yüzü
İzmit’in Parlayan Yüzü
Onunkisi bir başarı öyküsü.İş hayatıyla ilk deneyimlerini öğrenciliği devam ederken babası Ali beyin yanında kazanan Kayhan Okulmuş genç yaşta başarı merdivenlerini tek tek çıkarak ticarette ben de  varım diyor.
Kocaeli Üniversitesi’ni bitirdikten sonra Ticaret’e tamamıyle kendini veren genç iş adamı,seneler önce esnaf olarak girdiği bu işin artık toptancılığını yapmanında gururunu yaşıyor.EUROPEAN-TOBACCO-Kocaeli,Bolu Bölge Distribütörü olan,ayrıca DALLAS 1,2,3,4 Parekende satış noktalarıyla Ticarete adınııyazdıran genç ve başarılı iş adamı Kayhan bey başarının sırrını ise,dürüstlüğe bağlıyor.
Bitirdiği Üniversite öğrencilerine de burs verekek takdirleri üzerinde toplayan genç ve başarılı iş adamı Kayhan bey,babamdan aldığım bu mirası bende ileride çocuklarıma devrederek bu geleneği sürdüreceğim”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑