BELEDİYE

İZMİTLİ KADINLAR YOGA ÖĞRENİYOR

İzmit Belediyesi Kültür Müdürlüğü Sosyal İşler Birimi tarafından Mahallede Gün Var etkinlikleri kapsamında kadınlara yoga eğitimi de verildi.

3 Haziran 2013 Saat: 17:19
İZMİTLİ KADINLAR YOGA ÖĞRENİYOR
İZMİTLİ KADINLAR YOGA ÖĞRENİYOR
Cedit, Tüysüzler, Yahya Kaptan, Yenimahalle,Yuvam Akarca, Gündoğdu,Veliahmet, Hacı Hızır ve Tavşantepe Mahallelerinde gerçekleştirilen yoğa eğitimlerine kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Eğitimlere bazı erkeklerin de katılması dikkat çekti. Yoga eğitmeni Meliha Can Bulgan ve Ayşegül Tohumcu, emekli evi ve  mahalle konaklarında gerçekleşen eğitimlerde  doğru nefes almayı ve yoganın önemini anlattılar.
 
 
SAĞLIK İÇİN ÖNEMLİ
 
Eğitmen Meliha Can Bulgan, vücudumuza yeterli oksijen girişini sağlayarak hastalıkları önleyebileceğimizi, stresimizi kontrol edebileceğimizi, yorgunlukları ve ağrıları dindirebileceğimizi kısaca yaşam kalitemizi yükseltebileceğimizi anlatarak ”sabah erken kalkarak yapılacak birkaç basit hareket ile gün boyu zinde kalabiliriz” dedi.  Mahallelerdeki kadınlar, “yoga nedir diye yanlış bilgilere sahiptik. Oysa yoga hepimizin kolaylıkla yapabileceği bir yaşam şekliymiş” şeklinde konuştular.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑