SİYASET

İzmit'te Sirmen izdihamı

İzmit’in efsane başkanı Sefa Sirmen beklenen açıklamasını yaparak, BELSA’yı geri alacaklarını söyledi

27 Eylül 2013 Saat: 21:35
İzmit'te Sirmen izdihamı
İzmit'te Sirmen izdihamı

Yerel seçimler öncesi en hareketli parti olarak göze çarpan Cumhuriyet Halk Partisi’nde, efsane başkan Sefa Sirmen de İzmit Belediye Başkanlığı için aday olduğunu kamuoyu ve halkla paylaştı.

ŞÖLEN HAVASINDA

İzmit’te 13 yıl belediye başkanlığı ve bir dönemde milletvekilliği yapan Sefa Sirmen’in aday adaylığı açıklaması CHP İzmit İlçe binasının bulunduğu sokakta gerçekleşirken, şölen havasında geçen toplantı adeta izdihama dönüştü.

ESKİ TÜFEKLER

İzmit’in farklı kesimlerinden vatandaşların akın ettiği parti binası önünde Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski tüfekleri ve ağır topları da yerini aldı. Sirmen’e destek veren İzmit Belediyesi eski Başkanı Erol Köse, il eski başkanlarından Rıdvan Alkan, H. İbrahim Aydın ve Cevdet Barış ile CHP Kocaeli eski milletvekili Kenan Akman, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları Prof. Dr. Ali Akdemir, Keramettin Gençtürk Sefa Sirmen’in konuşma yaptığı stantta yerlerini aldı.

KOCAELİSPOR'UN IŞIĞINI SÖDÜRDÜLER

Konuşmasına Kocaelispor’dan başlayan kulüp eski başkanı Sefa Sirmen, “ Bu yöneticiler Kocaeli'nin ışığını 10 yılda söndürdü. Kocaelispor'u mahvettiler. İnşallah bıraktığımız yerden yeniden başlayacağız. Aday adaylarının hepsine başarılar diliyorum. Seçilecek üyeye her zaman başarılar diliyorum. Bundan sonra en büyük toplantıyı birlikte BELSA'da yapacağız. Hep birlikte İzmit'i parlayan yeni bir yer yapacağız” dedi. HEDEF BÜYÜKŞEHİR

Konuşması sık sık alkışlar ve sloganlarla kesilen Sefa Sirmen, “Partim bana ne görev verdiyse ben o görevi yaptım. İlçe belediyeleriyle Büyükşehir Belediyesi'ni hep birlikte yukarıya çıkartacağız. Hedefimiz Büyükşehir. İzmit Belediye Başkanlığı'nı alacağız, buradan Büyükşehir'i kazanacağız. Bu katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Bizler gece gündüz çalışacağız ve BELSA’yı yeniden teslim alacağız. Ben hepinizi yürekten saygıyla selamlıyorum. İnşallah 2014 yılında bu coşkuyu yeniden yaşayacağız. CHP bayrağını yeniden BELSA'ya dikeceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑