GÜNCEL

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıkları'na atam

Sahil Güvenlik Komutanlığına Tuğamiral Ahmet Kendir, yardımcılığına ise Tuğamiral Cengiz Fitoz atandı. Jandarma Genel Komutanlığına mensup generaller ve subayların atama listeleri ile bir üst rütbeye terfi ettirilen general ve albayların listeleri de

13 Ağustos 2018 Saat: 08:13
Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarına atam
Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıkları'na atam

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığına ait atama ve terfi kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, Sahil Güvenlik Komutanlığımensubu albaylar Ahmet Kendir ve Cengiz Fitoz, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 10. ile 11. maddeleri gereğince tuğamiral rütbesine terfi ettirildi.

Albay rütbesinden tuğamiralliğe terfi ettirilen Ahmet Kendir Sahil Güvenlik Komutanı olurken, yardımcılığına ise albaylıktan tuğamiralliğe terfi ettirilen Cengiz Fitoz atandı.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarına mensup generaller ve subayların atama listeleri ile bir üst rütbeye terfi ettirilen general ve albayların listeleri Resmi Gazete'de yer aldı.

Buna göre Jandarma 18 generalin adı terfi listesine girdi. Bir tümgeneral korgeneralliğe, dört tuğgeneral tümgeneralliğe, 13 kıdemli albay ise tuğgeneralliğe terfi ettirildi. 28 generalin adı da atama listesinde yer aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑