GÜNCEL

Japon turist saldırısında 2 gözaltı

Göreme beldesinde 2 japon turistin bıçaklı saldırıya uğraması olayı ile ilgili gözaltına alınan şüpheliler yaralı turist tarafından teşhis edildi.

10 Eylül 2013 Saat: 16:55
Japon turist saldırısında 2 gözaltı
Japon turist saldırısında 2 gözaltı
Jandarma Genel Komutanlığından olayın soruşturulması için bir uzman ekibin Nevşehir'e gönderildiği öğrenildi. MOBESE görüntüleri ve eldeki ipuçlarını değerlendirerek, soruşturmayı derinleştiren ekipler, V. D. ile bir kişiyi gözaltına aldı.

Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavisi süren Hoshie Teramatsu'nun güvenlik güçlerinin kendisine gösterdiği şüpheli fotoğrafları arasından V.D'yi teşhis ettiği öğrenildi. İki şüphelinin sorgularının İl Jandarma Komutanlığında sürdüğü belirtildi.

Nevşehir'in Göreme beldesi Zemi Vadisi'nde yürüyüş yapan Japon turistler Mai Kurkiharac ile Hoshie Teramatsu dün öğleden sonra, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin bıçaklı saldırısına uğramış, Kurkiharac'i hayatını kaybetmiş, Teramatsu ise yaralanmıştı.

JAPON TURİST, ŞÜPHELİYİ TEŞHİS ETTİ

Göreme Beldesi'ndeki Zemi Vadisi'nde dün bıçakla saldırdığı japon kadın turistlerden 22 yaşındaki Mai Kuriharac'ı öldürüp, aynı yaştaki Hoshie Teramatsu'ı ağır yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan Mustafa Volkan D.'nin eski sabıkalı olduğu belirtildi.

Şüpheli Mustafa Volkan D. teşhis için yaralı Japon turistin tedavi gördüğü İ. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hoshie Teramatsu, arkadaşını öldürüp kendisini yaralayan Mustafa Volkan D.'yi teşhis etti.

Suçlamayı kabul etmeyen Mustafa Volkan D., jandarmada sorgusunun tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek. DHA

TACİZ VE UYUŞTURUCUDAN SABIKALI

Gözaltında bulunan zanlı M.V.D'nin cinsel tacizden ve uyuşturucu kullanmaktan suç kaydı olduğu belirtildi. 

Ürgüp'te yakalanarak gözaltına alınan M.V.D'nin (27) İl Jandarma Komutanlığındaki sorgusu devam ediyor. Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavisi süren Japon turist Hoshie Teramatsu'nun, fotoğrafından teşhis ettiği M.V.D'nin cinsel taciz ve uyuşturucu kullanmaktan suç kaydının bulunduğu belirtildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑