GÜNCEL

Kaderin böylesi

Aydın’da bahçeye giden eşinin gecikmesinden endişe eden bir adam, son anda yolda buluştuğu karınsa kavuşamadan hayatını kaybetti. Gözleri önünde eşi traktör altında kalan yaşlı kadın Hatice Bayram hastaneye kaldırılırken, 80 yaşı

5 Ağustos 2012 Saat: 13:23
Kaderin böylesi
Kaderin böylesi

Olay sabah saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre eşi Hatice Bayram ile sabah sahur yapan 80 yaşındaki Recep Bayram, sabah namazını kıldıktan sonra bir süre eşi ile muhabbet etti. Hava aydınlandıktan sonra iftarlık taze incir toplamak için 09 EA 753 plakalı traktörüne binip Çamlık Deresi Mevkii’ndeki bahçesine giden Recep Bayram bahçeden geç döndü. Yarı asırlık hayat arkadaşının gecikmesinden endişe eden Hatice Bayram ise, komşularına haber verip kendisi de bahçeye gitti. Bahçeye traktör yolundan değil de patika yoldan giden Hatice Bayram, bahçede eşini göremeyince geri döndü.

Bu sırada eve gelen Recep Bayram de eşinin kendisini aramak için bahçeye gittiğini öğrenince bu defa Recep Dede, eşi sıcakta yay yürümesin diye yine traktörü ile bahçeye doğru yola çıktı. Çamlık Deresi Mevkii’ne geldiğinde eşini gören Recep Bayram, derenin içinde geri dönmek için traktör ile manevra yaptığı sırada devrilen traktörün altında kaldı.

Eşi gözleri önünde koskoca traktörün altında kalan yaşlı kadın gözyaşları için ağlaya alaya Kemer’e ulaşıp acı haberi komşularına ileterek eşinin kurtarılmasını istedikten sonra fenalaşarak bayıldı. Yaşlı kadın baygın vaziyette hastaneye kaldırılırken, çevredekiler olayın meydana geldiği yeri aramaya başladı.

TEK GÖRGÜ ŞAHİDİ DE BAYILINCA YANLIŞ YERDE ARANDI

Eşinin kurtarılmasını istedikten sonra yaşlı kadın fenalaşıp bayılınca vatandaşlar yaşlı şahsı Çamlık Deresi yerine Çamlık Kuyu mevkiinde aradı. Ancak çevrede kazaya rastlanamadı. Daha sonra Çamlık Deresi’nde yapılan aramada Recep Bayram devrilen traktörün altında cansız bir şekilde bulundu.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yarım asırdır aynı yastığa baş koyan Bayram Çiftinin sonları duyanların yüreklerini dağladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑