GÜNCEL

KADIKÖY BELEDİYESİ'NDEN MUŞ'A RAMAZAN YARDIMI

Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere CHP İl Başkanlığına bin koli gıda paketi gönderdi.

4 Ağustos 2012 Saat: 18:12
KADIKÖY BELEDİYESİ'NDEN MUŞ'A RAMAZAN YARDIMI
KADIKÖY BELEDİYESİ'NDEN MUŞ'A RAMAZAN YARDIMI

CHP Muş İl Başkanı İsmail Adanur, "Bİzim zengin sofralarında işimiz yok, biz halkımızla beraber, dertlerine ortağız" dedi.
Kadıköy Belediye Başkanlığı, CHP İl Başkanlığına, yardıma muhtaç ailelere dağıtılmak üzere bin paket gıda yardımı gönderdi. Gönderilen yardım paketlerini teslim alan CHP Muş İl Başkanı İsmail Adanur, Ramazan ayında yapılan yardımların artarak devam ettiğini söyledi.
Gönderilen bin paket yardım kolilerinin Muş merkez başta olmak üzere tüm ilçe ve beldelere ihtiyaç nispetinde dağıtılacağını ifade eden Adanur, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'e teşekkür etti.
Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün önceki yıllarda da benzer yardımlarda bulunduğunu hatırlatan Adanur, "Bilindiği gibi Sayın Öztürk, hemşerimizdir. Kendisi, imkanlar ölçüsünde her Ramazan ayında yardım malzemelerini koliler halinde bize gönderiyor. Biz de burada daha önceden tespit edilen yardıma muhtaç kardeşlerimize bu gıda maddelerini dağıtıyoruz" dedi.
CHP İl Başkanı İsmail Adanur, "Biz, AK Parti gibi yüzlerce insana aynı anda iftar vererek, bize göre israf olan sofralarda bulunmak yerine, gerçek manada yardıma muhtaç, sofrasında bir sıcak çorbayı ancak bulabilen insanlar ile bir arada olmayı, onlara başta manevi olmak üzere ufak çaplı da olsa maddi yardımlarda bulunmayı daha çok tercih ediyoruz" diye konuştu.
Adanur, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'e yardımlarından ve Muş'u her zaman hatırlamasından dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑