BELEDİYE

Kadın belediye çalışanları gönüllerince eğlendiler

İzmit Belediyesinde çalışan bayan personeller Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Müsiad Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

11 Mart 2013 Saat: 16:11
Kadın belediye çalışanları gönüllerince eğlendiler
Kadın belediye çalışanları gönüllerince eğlendiler
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleşen etkinliğe İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediye Meclis Üyeleri Emine Zeybek, Emine Okanalp ve Belediyede çalışan kadın personel katıldı.
 
KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY DAHA GÜZEL
 
İzmit Belediyesi olarak kadın dostu bir belediye olduklarını vurgulayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan kadın çalışanlarının büyük desteği sayesinde İzmit Belediyesi'nin güzel işlere imza attığını dile getirdi. Kadının elinin değdiği her şeyin daha güzel olduğunu, kadınların her alanda destek görmesi, sosyal alanda daha aktif bireyler haline gelmeleri için en fazla erkeklerin çaba harcaması gerektiğine dikkat çeken Doğan, gecede yaptığı konuşmada kadına şiddeti kınadı. Şiddet uygulayan kişileri hasta olarak değerlendiren Doğan "şiddet uygulayan erkeğin bırakın erkeklikle, insanlıkla alakası olamaz. Şiddet uygulayan herkesi kınıyorum" dedi.
 
KADINLARLA BİRLİKTE EĞLENDİ
 
İzmit Belediyesi'nde görev yapan kadınlara teşekkür ederek sözlerine son veren Başkan Doğan sonrasında kadın çalışanları ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. Geceden ayrılmadan önce kadın çalışanlar ile bol bol dans eden Doğan kadınların her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi.
 
KADINA DEĞER VEREN BİR BAŞKANIMIZ VAR
 
İzmit Belediyesi'nde çalışan kadınlar kendileri için düzenlenen gece için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür ettiler. Başkan Doğan'ın kadına değer veren bir yönetici olduğunu söyleyen kadın çalışanlar gördüğümüz destek bizi daha iyi işler yapmak için motive ediyor dediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑