MAGAZİN

"Kadınlar Matinesi" herkese nostalji yaşattı.

Bir dönemin en büyük eğlence araçlarından kadınlar matinesi, önceki gecce Ülker Sports Arena’da canlandırıldı.

18 Ocak 2013 Saat: 23:44
"Kadınlar Matinesi" herkese nostalji yaşattı.
"Kadınlar Matinesi" herkese nostalji yaşattı.
Sibel Can ve Nükhet Duru'yla birlikte 'Kadınlar Matinesi' etkinliğinde sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil espri yaptı: 1. Dünya Savaşı'ndan beri yapılmış en güzel matineydi

Sibel Can, Mehmet Ali Erbil, Nükhet Duru ve Harem Grubu önceki gün; Ülker Sports Arena'da yapılan 'Kadınlar Matinesi' etkinliğinde sahnedeydi. Günaydın'daki habere göre, geccede; ilk olarak sahneye Mehmet Ali Erbil çıktı. Erbil yüzlerce kadını karşısında görünce "En sevdiğim şey! Canım bu günlerde çok evlenmek istiyor. İki yıldır evlenmedim" dedi. Ardından "Şimdi yılların eskitemediği biri geliyor. Kendisi 1912'den beri sahnede" diyerek Nükhet Duru'yu sahneye çağırdı.

"NEREYE GİTİ DUDAKLAR?"

Erbil gülmekten kırıp geçiren esprilerine devam etti: "Bu kadınlar nasıl genç kalıyorlar, botoks mu yaptırıyorlar? Ben de dudaklarıma yaptıracağım. 11 yaşındaki fotoğraflarıma bakıyorum; dudaklarım varmış. Şimdi yok! 'Nereye gitti bu dudaklar?' diye soruyorum. Arkadaşlar, 'Dört evlilik yaparsan dudak mı kalır?' diyor." Sahneye çıkan Nükhet Duru ise "Güzellerim; kopacağız değil mi bugün? Hiçbir baskı olmadan, her şeyi unutarak göz göze, gönül gönüle coşacağız" diyerek eski ve yeni şarkılarını söyledi. Sibel Can da "Maksim'de kadınlar matinesi yapardık. Bugün yeniden o günleri yaşıyorum" dedikten sonra seyirciyi coşturdu. Üçlünün düetleri ise geceye damga vurdu.

"TIKIR TIKIR ÖRGÜ ÖRDÜ"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet Ali Erbil "1. Dünya Savaşı'ndan beri yapılmış en güzel matineydi" diyerek güldürdü. Nükhet Duru ise "Ben birini örgü örerken yakaladım. Biz sahneye çıkmadan önce tıkır tıkır örgü örüyordu" diye espri yaptı.

KAÇIĞIZ BİZ AMA HAFİF, ORTA ŞEKERLİ YANİ!
Şarkılarıyla seyirciden büyük alkış alan Nükhet Duru "Alkışlamayın, utanıyorum. Yok yok, aslında hoşuma gidiyor. Bizler kaçığız ama hafif, orta şekerli yani. Hangi şarkıyı söylersek, bizi daha çok seversiniz diye çırpınıyoruz" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑