TURİZM

Kahvaltı keyfi Yazıcı Köyevi’nde yaşanır

Sektöründe bir numara olmayı fazlasıyla hak eden Yazıcı Köyevi hafta sonu kahvaltılarıyla farkını hissettiriyor

22 Ocak 2013 Saat: 18:01
Kahvaltı keyfi Yazıcı Köyevi’nde yaşanır
Kahvaltı keyfi Yazıcı Köyevi’nde yaşanır
Kocaeli’nin Kartepe ilçesine bağlı Maşukiye'nin sektöründe bir numarası olan gizemli ve keyifli işletmelerinden Yazıcı köy Evi'nin farkını hissettirmeyi sürdürüyor.
Konusunda uzman ve deneyimli aşçıları ve güler yüzlü personeliyle hizmet veren Yazıcı Köyevi, Kocaelililerin dışında başta İstanbul olmak üzere çevre illerden gelen misafirlerini de en mükemmel şekilde ağırlamayı sürdürüyor.
Yazıcı Köyevi’nin başarılı ve dinamik işletmecisi Mustafa Yazıcı, kalitede ve hijyende taviz vermeden yıllardan bu yana hizmet verdiklerini ve çıtayı her zaman bir üst noktaya taşıdıklarını söyledi.
İşletme sahibi Mustafa Yazıcı müesseselerinin alkolsüz olduğunu belirterek,“Fırında güveçler, nefis açık büfeler, semaverler, huzur dolu bir ortam değerli misafirlerimizi bekliyor” dedi.
Baharı Doyasıya Yaşayın
Yazıcı sözlerini şöyle sürdürdü: “Köyevindeki nefis köy lezzetlerinin sonrasında çeşitli meyvelerin olduğu meyve bahçesinde dalından meyve koparıp yemenin tadının bir başka olduğu bahçemizde mevsimine göre elma, armut, kiraz ve kivi yemenin tadına varacaksınız.
Yazıcı Köyevi tesisleri Kartepe eteklerinde kurulu Maşukiye kasabasında degerli müşterilerimize hizmet vermek için kurulmuş olup hizmet kalitesini sürekli yükselterek siz degerli müşterilerimizin isteklerine en güzel şekilde cevap vermeye calişmaktadır. Tesisimiz İstanbul'a 70 km mesafede olup özel aracınız ile gelirseniz 45 dk da ulaşabilirsiniz. Tesisimiz Kartepe yolu üzerinde olup doğanın sağladığı tüm imkanlara sahip. Yemyeşil Bahçesi ile köy mutfağının eşsiz damak tadını birleştirdiğimiz restaurantımızda güne erken başlayarak günün sonuna kadar nezih bir ortamda dinlenmenin tadına varmaya hazırlanın.300 kişilik açık alan, 150 kişilk kapalı restaurantımızda şirket pikniklerinizi yapabilir, özel günlerinizde davetler verebilirsiniz. Restaurantımızda Köy ürünlerinin haricinde kiremitte tüm ızgara çeşitleri yer almakta. Ayrıca özel araçlarınız için geniş otoparkımız ve çocuk oyun alanımız var”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑