YEME & İÇME

Kahve Durağı, İzmit’te hizmette

Körfez işadamları Engin Dodoloğlu, Fehmi Öztürk ve Ömer Çelik’in sahibi olduğu Kahve Durağı, İzmit’te hizmete girdi. Uzman bir personel grubunun bulunduğu mekanda birbirinden özel lezzetler müşterilerini bekliyor

10 Temmuz 2014 Saat: 10:34
Kahve Durağı, İzmit’te hizmette
Kahve Durağı, İzmit’te hizmette

Kocaeli’de yeni bir mekan daha hizmete girdi. Körfezli iş adamları Fehmi Öztürk, Engin Dodoloğlu ve Ömer Çelik ortaklığında açılan Kahve Durağı, Karabaş Mahallesi, Mimar Sinan Sokak No: 19/A Yeni Cuma Camii karşısında hizmete girdi.

 

HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ

Ortaklardan Ömer Çelik’in işlettiği mekan son derece modern bir mimari ile tasarlanmış durumda. 200 metrekarelik alanda hizmet verilen alanda aynı anda 100 kişiye birden hizmet verilebiliyor. Toplam 11 personelin görev yaptığı Kahve Durağı’nın, ilimizdeki ikinci şubesinin açıldığı bildirildi. Markanın Türkiye genelinde 58, dünyada ile 7 ülkede faaliyette bulunduğu bildirildi. Mekanın balkon bölümü ise yaz ve kış dönemlerinde rahatlıkla kullanılabiliyor.

 

FARKLI LEZZETLER

Birbirinden farklı lezzetlerle müşterilerini konuk eden Kahve Durağı’nda Ramazan ayına özel olarak da özel ikramlarda bulunuluyor. İftar için hazırlanan özel tabakta pastırma, hurma, iki çeşit peynir, ceviz, kayısı, incir, bal, tereyağı, iki çeşit zeytin, domates ve salatalık ikram ediliyor. Günün çorbasının ardından ise salata ve günün yemeği müşterilere sunuluyor. Bu arada haftanın iki gününde ise kuzu tandır ile iftar yapma şansınız bulunuyor.

 

KENDİNİZİ ÖZEL

HİSSEDECEKSİNİZ

Kahve Durağı’nın işletmecisi olan, genç iş adamı Ömer Çelik, mekanlarının özellikle İzmitli gençlerin uğrak yerlerinden biri olduğunu belirterek, “Konusunda uzman bir ekiple çalışıyoruz. Tam anlamıyla profesyonel bir yapıda müşterilerimizi ağırlıyoruz. Burada kendinizi çok rahat ve özel hissedeceksiniz” dedi. Mekanın resmi açılışının ise Ramazan Bayramı sonrasında yapılacağı bildirildi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑