GÜNCEL

Kan davalı aileler birbirine girdi: 1 ölü

Siirt'in Pervari ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada kurşunun isabet ettiği kahveci hayatını kaybetti.

6 Temmuz 2013 Saat: 14:42
Kan davalı aileler birbirine girdi: 1 ölü
Kan davalı aileler birbirine girdi: 1 ölü
Dün Pervari ilçe merkezinde kan davalı olan iki aile fertleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile çıkan kavgada O.Ö.'nün silahından çıkan kurşun, olayla ilgisi bulunmayan kahve işletmecisi Abdullah Korkusuz'a (31) isabet etti.

Çevredeki vatandaşlar tarafından Pervari Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Korkusuz, yapılan ilk müdahale sonrası Siirt Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Göğüs altına isabet eden kurşun nedeniyle ameliyata alınan Korkusuz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gece saat 03.30'da ölüm haberini alan ailesi sinir krizleri geçirirken, zanlı O.Ö.'nün ise kaçtığı öğrenildi.

Bunlar cahillik adetleridir

Olayı duyan Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Siirt Devlet Hastanesi'ne gelerek Korkusuz'un yakınlarından bilgi aldı. Hastane çıkışında bir açıklama yapan Sadak, yaşananların cehaletten başka bir şey olmadığını belirterek, "Pervari'de daha önce iki aile arasında yaşanan kan davasında iki taraf fertleri arasında kavga çıktı. Çıkan silahlı kavgada hiç alakası olmayan ve kahve işletmeni olan birine isabet etti. Bunlar cahillik adetleridir. Bu aileleri barıştırmak için devreye girilmiştir, ancak bugün bu olay patlak verdi. İnşallah daha büyük olayların yaşanmamasını temenni ediyorum" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑