GÜNCEL

Kan donduran olay.. Sevgilisini öldürdü, 5 saat kentte cesediyle dolaştı

GAZİANTEP’te işadamı 38 yaşındaki Cuma Pancar, kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi 31 yaşındaki Arzu Gültekin’i lüks otomobilde tabancayla başına 2 el ateş edip, öldürdü.

18 Ekim 2017 Saat: 09:40
Kan donduran olay.. Sevgilisini öldürdü, 5 saat kentte cesediyle dolaştı
Kan donduran olay.. Sevgilisini öldürdü, 5 saat kentte cesediyle dolaştı

Olay, öğle saatlerinde 15 Temmuz Mahallesi’nde meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi’nde elyaf ve pamuk atölyesi bulunan Cuma Pancar, öğle saatlerinde buluştuğu ve uzun süredir birlikte olduğu Arzu Gültekin ile Alleben Göleti’ndeki bir kafeteryada yemek yedi. Cuma Pancar, kendisinden ayrılmak isteyen Arzu Gültekin’i 27 RS 101 plakalı lüks otomobiline zorla bindirdi.

Araçta çıkan tartışmada Pancar, ruhsatsız tabancayla Arzu Gültekin’in başına ateş etti. Gültekin, başına isabet eden 2 kurşunla hayatını kaybetti, otomobilin ön kapı camı da kırıldı. Pancar, olaydan sonra yanındaki cesetle birlikte otomobille kentte dolaşırken kanlı ve camı kırık aracı görenler, polise haber verdi.

OTOMOBİLDE CESETLE DOLAŞTI

İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, aracın görüldüğü son bölgelerde geniş çaplı araştırma başlattı. Ekipler, MOBESE kameralarının kayıtlarından plakasını tespit ettikleri aracı son olarak Burç yolunda görüldüğünü saptadı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑