SPOR

Kanarya-Kartal maçı öncesi şok

MHK'nin Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini yönetmesini istediği Cüneyt Çakır'ın yorgun olduğunu gerekçe göstererek maçta görev almak istemediği ileri sürüldü

24 Şubat 2016 Saat: 18:03
Kanarya-Kartal maçı öncesi şok
Kanarya-Kartal maçı öncesi şok

Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçının heyecanı şimdiden Türkiye'yi sardı. Şampiyonluk yarışının kaderini belirleyecek bu karşılaşma öncesi en çok merak edilen konulardan biri hakemin kim olacağı idi.

Merkez Hakem Kurulu'nun Cüneyt Çakır isminde karar kıldığı gün içerisinde haber olarak yer aldı. Gerek MHK gerekse Futbol Federasyonu yönetim kurulları bu kritik görevin altından başarıyla kalkacak tek hakemin Çakır olduğu konusunda görüş birliğine vardı. Ancak, kulislere düşen bir bilgi Futbol Federasyonu'nda bomba etkisi yarattı.

İddiaya göre Cüneyt Çakır, yorgun olduğu gerekçesiyle Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde görev almak istemiyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam oynanan Arsenal-Barcelona karşılaşmasını yöneten Çakır'ın, pazartesi günkü derbide görev almak istemediğini MHK yetkililerine bildirdiği ifade edildi.

Cüneyt Çakır'dan gelen şok talep üzerine yeni bir isim arayışına giren MHK yönetiminin, ilk etapta Bülent Yıldırım ismi üzerinde durduğu öğrenildi. MHK bu konudaki kararını yarın (25 Şubat Perşembe) açıklayacak.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑