GÜNCEL

Kanlı İnfaz

Bolu'da Naci Keskin isimli iş adamı 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

8 Haziran 2013 Saat: 16:49
Kanlı İnfaz
Kanlı İnfaz
Bolu'nun tanınmış işadamlarından Naci Keskin, Çıkınlar Mahallesi Seyis Yusuf Sokak'taki evinin önünde ölü bulundu. Bu sabah saat 11.00'de Keskin'in cansız bedeniyle karşılaşan ailesi büyük şok yaşadı. Durumun polis ekiplerine bildirilmesinin ardından olay yeri inceleme ekipleri evin önünde çalışmalara başladı. Polis, Naci Keskin'in başka bir yerde öldürülüp evinin önüne bırakıldığını düşünüyor. Keskin'e ait olan 14 BM 014 plakalı beyaz jeepin de kayıp olduğu bildirildi. İlk belirlemelere göre Naci Keskin'in aldığı 17 bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği bildirildi.

HIRSIZLIK ŞÜPHESİ

Polis ekipleri Keskin'in kayıp arabasının çalınmış olabileceği ve cinayetin bu nedenle işlendiği ihtimali üzerinde duruyor. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNİ İNCELEDİ

Olay yerine gelen Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar evden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Durmuşlar, " Çok üzücü bir olay. Araştırmalarımız devam ediyor. Soruşturma aşamasında olduğundan dolayı bir şey söyleyemiyoruz. Çok acı bir olay." dedi. Zanlı ile ilgili her hangi bir bilgi olup olmadığı ile ilgili soruyu cevapsız bırakan Durmuşlar, soruşturmanın geniş çaplı devam ettiğini belirtti.

AK PARTİLİLER OLAY YERİNE GELDİ

Bu arada cinayeti haber alan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑