GÜNCEL

Kapısız asansörde parmakları koptu

Ablasıyla bindiği koruma kapısı olmayan asansörde eli sıkışan iki yaşındaki çocuğun iki parmağı koptu. Kaybolan parmaklar Özcan'ın babası tarafından bulunup 45 dakikada hastaneye yetiştirildi

27 Mayıs 2013 Saat: 12:06
Kapısız asansörde parmakları koptu
Kapısız asansörde parmakları koptu

Kayseri'de ablası ile birlikte koruma kapısı bulunmayan asansöre binen 2 yaşındaki çocuğun parmakları koptu. 45 dakika sonra bulunan parmaklar, babası tarafından hastaneye yetiştirildi. 

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde oturan 2 yaşındaki Özcan Çağıran, dün 6 yaşındaki ablası Öznur Çağıran'la birlikte, evden çıktı. Yanlarında ebeveynleri olmadığı halde 6'ıncı kattan asansöre binen iki kardeş, aşağıyaü inip yukarıya çıkarak oynamaya başladı. Ancak bu sırada 2 yaşındaki Özcan Çağıran, elini koruma kapısı bulunmayan asansörle duvar arasına sıkıştırdı. Sol elinin orta ve yüzük parmağı kopan küçük çocuğun çığlıklarını duyan apartman sakinleri hemen polisi, itfaiyeyi ve 112 Acil Servisi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, küçük Özcan'ı sıkıştığı yerden kurtardı. Ancak kopan iki parmak bulunamadı. Anne Gülay Çağıran sinir krizleri geçirirken küçük Özcan Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada polis ve itfaiye kopan parmakları bulmak için seferber oldu. Özel güvenlik görevlisi baba Haluk Çağıran da olayı duyar duymaz eve koştu. 45 dakika sonra bulunan oğlunun parmaklarını buz torbasına koyan baba, polislerle birlikte zamanla yarışarak hastaneye yetişti. Küçük çocuk ameliyata alındı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑