MODA

Karadayı'da 'kadına şiddete hayır' mesajı

ATV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Karadayı dizisi bu hafta yayınlanan bölümünde 'kadına şiddete hayır' mesajı verdi.

7 Mart 2015 Saat: 19:51
Karadayı'da 'kadına şiddete hayır' mesajı
Karadayı'da 'kadına şiddete hayır' mesajı

ATV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan ve yayınlanan her bölümünde sosyal medyayı kasıp kavuran Karadayı dizisi bu hafta 100. bölümü ile ekrana geldi. Dizi heyecanın doruk noktalarında olduğu en kritik sahnelerden birinde "kadına şiddete hayır" mesajı verdi.

NELER YAŞANDI?

Annesi ve yeğeni Nazif'in ölümüne sebep olan bombayı kabadayı Kütük Nail'in (Hüseyin Soysalan) koyduğunu öğrenen Mahir (Kenan İmirzalıoğlu) hesap sormak için gittiğinde Nail'i ölü olarak buldu. Aynı anda gelen polisler ise Mahir'e suç üstü yapmış oldu. 

Geçen bölümde Mahir'in Feride ile olduğu fotoğraflar için kendilerine şantaj yapan ve bu sebeple darp ettiği fakat Barut Necdet'in (Erkan Avcı) öldürdüğü gazetecinin cesedi de Nail ile aynı yerde bulundu. 

İki cinayet de Mahir'in üzerine kalırken suçsuz olduğunu kanıtlamak için bütün gece çalışan Yasin Komiser (Rıza Kocaoğlu) ve Feride (Bergüzar Korel) onlara bu araştırmada yardım eden Turgut Savcı (Yurdaer Okur) sayesinde Mahir'in en azından gazeteciyi öldürmediğine dair bir delil buldu. Hızla Adliye'ye geçen ikili merdivenlerde ayrıldı. Bu delili olayı soruşturan savcı Adnan'a (Kerem Fırtına) götürmek için hızla hareket eden Yasin komiser savcıya bir hakimle konuşurken koridorda rastladı.

Dizinin 56. dakikasında başlayan bu sahnede hakim, savcı Adnan'a gördüğü bir dava ile ilgili fikirlerini aktarıyordu. İşte hakim'in bu sırada söyledikleri ile Karadayı 100. bölümünde"kadına şiddete hayır" mesajı vermiş oldu.



İŞTE O SÖZLER


"Hiçbir sebep kadına şiddetin gerekçesi olamaz ve hiçbir durum bu suçun hafifletilmesi için öne sürülemez. Hangi vicdan bu zulmü kabul edebilir ki? Erkeğin gücünü kadının üzerinde kullanması bir hak savunması değil ancak acizliğinin göstergesi olabilir."

VİDEO



KARADAYI DİZİSİ GEÇMİŞTEN BUGÜNE GALERİ İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑