TURİZM

Karadeniz Turizm Fuarı Mehter marşıyla

Bu yıl Ordu'da düzenlenmesine karar verilen 55 kurum ve kuruluşun yer aldığı Karadeniz Turizm Fuarı açıldı

14 Şubat 2013 Saat: 17:53
Karadeniz Turizm Fuarı Mehter marşıyla
Karadeniz Turizm Fuarı Mehter marşıyla
Fuarın açılışına Ordu Valisi Orhan Düzgün, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Sinop Valisi Ahmet Cengiz, Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Ordu İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesinde fuar alanı yanında bulunan Ordu Kültür Sanat Merkezi(OKSM) önünde Mehteran Takımının gösterisiyle başlayan açılış töreni, OKSM büyük salonda yapılan konuşmalar, tiyatro ve halk oyunları gösterisi ile devam etti.

İlk kez Ordu'da gerçekleştirilen Karadeniz Turizm Fuarı için konuşma yapan Ordu Valisi Orhan Düzgün, "Şimdiye kadar Ordu ile diğer vilayetlerimizde gerek yurt içinde gerekse yurt dışında açılan fuarlara dahil olmak suretiyle kendi illerinin turizm bölgelerinin yaylarını, kültür varlıklarını tanıtmaya gayret gösterdiler. Oralarda yapılan tanıtımlar daha çok dosya üzerinde broşürler üzerinde görsel ortamda hazırlanan CD'ler belgeseller üzerinde oluyordu. Karadeniz bölgemizde tabii ki böyle bir turizm fuarına ev sahipliği yapmanın üç gün sürecek olan fuar süresince bölgemizi ziyaret edecek olan fuarı ziyaret edecek olan, özellikle satın alıcı olarak nitelendirdiğimiz, seyahat acentelerinin bu vesileyle bölgemizi görmelerinin ben bölgemize olan ilgiyi artıracağına inanıyorum. Bu nedenle Karadeniz Turizm Fuarı'nın da bölgemizin tanıtılması adına, çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Konuşmaları ardından Ordu Valisi Orhan Düzgün ve beraberindeki heyet fuar alanına geçerek kurdele kestikten sonra vatandaşlar ile birlikte kurulan stantları gezdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑