GÜNCEL

Karadenizli bile şaşırdı

Doğu Karadeniz'de akşam saatlerinde elektrik kesilince, bölge illeri karanlıkta kaldı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencileri telefon ışığında derslerine devam etti

22 Nisan 2015 Saat: 23:10
Karadenizli bile şaşırdı
Karadenizli bile şaşırdı

Trabzon, Rize, Giresun, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt illerinde saat 20.00 sıralarında elektrik kesintisi yaşandı. Giresun'da 7-8 dakika devam eden elektrik kesintisi diğer illerde de yaklaşık 20 dakika sürdü. Elektrik kesintisi en uzun Artvin'de sürdü. Kent yaklaşık 45 dakika elektriksiz kaldı.

TEKNOLOJİK YÖNTEM

Rize'de de yaşanan elektrik kesintisi, gece eğitimi gören Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Elektrik Bölümü öğrencilerinin ilginç bir yöntem ile derslerine devam etmelerine neden oldu.

CEP TELEFONU ÇÖZÜM OLDU

Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümü öğrencileri sınıfları karanlığa boğulunca derslerine devam etmek için pratik bir yol buldu. Elektrik alanında eğitim gören öğrenciler elektrikler kesilince cep telefonlarının ışıklarını yakarak sınıflarını aydınlatmayı başardı. Cep telefonları ile sınıflarını aydınlatan öğrenciler derslerine devam etti. Ortaya ise böylesi ilginç bir görüntü çıktı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑