GÜNCEL

Karakolda Dayak Skandalı

İzmir yine karakolda vatandaşa dayak atan polisleriyle gündeme geldi.

11 Ekim 2012 Saat: 09:09
Karakolda Dayak Skandalı
Karakolda Dayak Skandalı

Muammer Zeybek, 22 Ağustos günü Bergama'da arkadaşıyla tartıştı. Olay büyüyünce polis müdahale etti. Gözaltına alınan Zeybek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyet binası önünde çocuklarını görmek isteyen anne Yadigar, baba Talat Zeybek ve yakınları ile polisler arasında arbede yaşandı. Bunun üzerine baba Talat Zeybek'in arkadaşı Adnan Yörür de kelepçelenerek içeri alındı. 

BABA KALPTEN ÖLDÜ 

Gerilime dayanamayan baba Talat Zeybek fenalaşarak yere yığıldı. Kalp krizi geçiren yaşlı adam hayatını kaybetti. Bu arada polis merkezine alınan arkadaşı Adnan Yörür de polisten acımasızca dayak yedi. Kameralara yansıyan görüntülerde Yörür, yerde elleri kelepçelenmeye çalışılırken, polis memurları tarafından ayaklar altında çiğneniyor. Kapı nöbeti tutan bir polis memuru da içeri girerek Yörür'ün üzerinde zıplıyor. Bir başkası kafasını tekmeliyor. Geçen yıl Karabağlar Karakolu'nda bir kadın dövülmüş güvenlik kamerası kaydetmişti. Halen yargılanan polisler idari olarak 12 ay tenzili rütbe cezası almıştı. 

Zeybek ailesinin polis memurlarından şikayetçi olduğu olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Muammer Zeybek'in gözaltına alınmasının ardından polis memurlarını ikna etmeye çalışan Adnan Yörür, polis merkezine alındıktan sonra şiddete maruz kalıyor. Yerde elleri kelepçelenmeye çalışılırken, polis memurları tarafından ayaklar altında çiğneniyor. Kapı nöbeti tutan bir polis memuru da içeri girerek Yörür'ün üzerinde zıplıyor. Bir başka memur da başından tekmeliyor. Daha sonra Yörür yerde sürükleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑