GÜNCEL

Karaman'da Zehir Tacirlerine Büyük Darbe

Karaman'da bir depoya baskın düzenleyen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Tır'ın dorse kapaklarında yaklaşık 200 kilo eroin ele geçirdi

3 Şubat 2013 Saat: 20:32
Karaman'da Zehir Tacirlerine Büyük Darbe
Karaman'da Zehir Tacirlerine Büyük Darbe
Karaman'da bir depoya baskın düzenleyen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Tır'ın dorse kapaklarında yaklaşık 200 kilo eroin ele geçirdi.
Hakkari'den İstanbul'a eroin götürüleceği yönünde bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Tır'ı takibe aldı. Tır, önce Adana'ya sonra da Karaman'da geldi. Eroin yüklü Tır, Hamidiye Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi'nde başka bir Tır'a yüklenmesi için depoya girdi. KOM ekipleri bunun üzerine depoya operasyon düzenledi. Tır'da arama yapan ekipler dorse kapaklarına gizlenmiş 764 paketten oluşan yaklaşık 200 kilo eroin ele geçirdi. Tır sürücüsü başta olmak üzere 4 kişi gözaltına alınırken, eroin paketleri gizlendikleri dorse kapaklarından çıkarıldıktan sonra çuvallara konularak Karaman Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Ele geçirilen eroinin yurt dışına götürüleceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑