GÜNCEL

Karamollaoğlu'ndan CHP'yi ayaklandıracak LGBT çıkışı:

Yedili Masa'nın ortağı olan ve LGBT kavramına karşı çıkan tek parti olmasıyla bilinen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu son açıklamasıyla başta CHP olmak üzere ittifak ortaklarını kızdıracak söylemlerde bulundu. "Aile mefhumunun dejene

26 Mart 2023 Saat: 17:12
Karamollaoğlundan CHPyi ayaklandıracak LGBT çıkışı:
Karamollaoğlu'ndan CHP'yi ayaklandıracak LGBT çıkışı:

Yedili Masa'nın uzlaşma sağlayamadığı konulardan biri de LGBT. Masada LGBT'ye destek vermeyen tek parti de Saadet Partisi.

Saadet Partisi Genişletilmiş İl Divanı programında konuşan parti Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, başta CHP olmak üzere ittifak ortaklarını kızdıracak açıklamalarda bulundu.

'Ailenin bütünlüğünü korumakla mükellefiz'

Aile mefhumu bozulursa toplumun ayakta tutulamayacağını söyleyen Karamollaoğlu, "Ailenin bütünlüğünü korumakla mükellefiz. Aile; toplumun temelidir, çekirdeğidir. Biz aile mefhumunun dejenere edilmesine rıza gösteremeyiz. Bunu bilmek mecburiyetindeyiz. Aile; bir erkek, bir kadın ve çocuklardan meydana gelir. İki tane erkek, iki tane kadın bir araya gelmiş. ‘Biz de bir aileyiz.’ Haydi oradan! Nereden çıkardın böyle saçmalığı? Biz aile kavramını toplumun diri ve canlı kalması için elzem görürüz" ifadelerini kullandı.
  • Saadet Partisi liderinin konuşması sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, ittifak ortaklarından CHP'nin ise Karamollaoğlu'nun söyledikleriyle ilgili görüşleri merak konusu oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑