GÜNCEL

KARANLIK SİZİ YOLUNUZDAN ALIKOYMASIN!

VARTA’nın ürün portföyünde yer alan Outdoor Sports Ultralight H30R Kafa Feneri şimdi yenilenmiş özellikleri ile daha da güçlü. Fener, koşu yolunu yaklaşık 100 metre mesafeye kadar aydınlatan, 300 lümen ışık akışı ile, her sporcuya güvenli bir şekilde

2 Mayıs 2024 Saat: 10:29
KARANLIK SİZİ YOLUNUZDAN ALIKOYMASIN!
KARANLIK SİZİ YOLUNUZDAN ALIKOYMASIN!

Beş yıl önce outdoor sporların olmazsa olmazı kafa fenerlerini piyasaya süren VARTA, Ultralight H30R ile şimdi daha da iddialı. 47 gram ağırlığında, 91 metre mesafeye kadar görüş sağlayan, 300 lümen ve şık bir tasarıma sahip olan kafa feneri, özellikle gece koşucuları için ideal bir yol arkadaşı. Güncellenen modeli ile daha modern ve nötr bir tasarıma ek olarak, fenerin bantındaki özel logo baskıları sayesinde karanlıkta da net bir şekilde görülebiliyor. 

ŞIK VE GÜVENLİ

VARTA Kafa Feneri’ne yanlışlıkla açılmasını önlemek için tuş kilidi modu, su sıçramasına karşı koruma (IPX4), pratik bir sabitleme klipsi, döner başlık, ışığı karartma ve USB mikro kablo ile şarj etme seçeneği gibi özellikler entegre edilmiştir.”

En büyük yenilik ise fenerinin kafa bandında bulunuyor: Burada, çeşitli renklerdeki göz alıcı VARTA ışın deseninden tüm spor kıyafetiyle uygun antrasit renge geçiş yapılıyor. Beyaz ya da neon sarı renkteki fener başlığıyla eşleşen VARTA Logosu, bant üzerinde aynı renkte basılmış. Beyaz versiyonda VARTA yazısı üzerine ışık düştüğünde yansırken, neon sarı versiyonda VARTA logosu sahip olduğu "karanlıkta parlama" etkisiyle kullanıcıya daha fazla görünürlük sağlıyor.

VARTA’nın Outdoor Sports Ultralight H30R Kafa Feneri online satış kanallarından ulaşabileceğiniz bir ürün.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑