BELEDİYE

Kartepe Belediyesi’nde heyecanlı bekleyiş

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kartepe Belediyesi yeni hizmet binası yapılması hizmet alım işi için ihaleye gidiyor

20 Nisan 2016 Saat: 14:58
Kartepe Belediyesi’nde heyecanlı bekleyiş
Kartepe Belediyesi’nde heyecanlı bekleyiş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçeye değer katan projeler arasında olan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde hayata geçireceği Kartepe Kent Merkezi Projesi kapsamında belediye hizmet binası işi için ihaleye çıkıyor. Kartepe’ye değer katan vizyon projelerinden biri olan Kent Merkezi Projesi kapsamında Kaymakamlık Binasında son aşamaya gelindi. Kocaeli Valiliği tarafından yapılan Kaymakamlık binası karşısında projelendirilen Kartepe Belediyesi Hizmet binası yaklaşık 6 bin metrekarelik alanda inşaa edilecek. Kaymakamlık binası karşısında yer alacak 4 bloktanoluşacak ve çevresinde dini tesisler gibi sosyal donatıların yer alacağı hizmet binası ihalesine katılımın yüksek olması bekleniyor.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce talep edilen, Kartepe Belediyesi yeni hizmet binası yapılması hizmet alım işi 25 Nisan Pazartesi günü saat 10.00’da açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale belediye toplantı salonunda yapılacak ve ihaleye yerli istekliler katılabilecek. İhale dokümanı Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Mah. Dicle Cad.No.12 Kat:4 Kartepe/Kocaeli adresinden görülebilir ve 500,00-TL karşılığı satın alınabilir.İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye Elektronik Kamu Alımları Platformu’nda (EKAP) yer alanihale dokümanından ulaşılabilir. (https://ekap.kik.gov.tr)

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in şeffaf belediyecilik anlayışı ile yapılacak ihale, belediyenin www.kartepe.bel.tr adlı internet adresi üzerinden canlı yayınlanacaktır.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑