SPOR

Kartepe’de bir ilk daha

Kartepe Belediyesi, Doğa Sporları Turizm Çalıştayı 27-28 Nisan tarihlerinde yapılacak

25 Nisan 2016 Saat: 15:52
Kartepe’de bir ilk daha
Kartepe’de bir ilk daha

Kartepe ilçesinde dağ ve göl spor turizmini canlandırmak amacıyla Kartepe Belediyesi öncülüğünde paydaşlarla iş birliğinde düzenlenen Doğa Sporları Turizm Çalıştayı 27-28 Nisan tarihleri arasında Kartepe Park Otel’de gerçekleştirilecek.

Kartepe’ye değer katan çalışmalar içerisinde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçenin coğrafi yapısının avantajlarını da en etkili şekilde kullanmayı hedefliyor. Mevcut doğal yapısı ile pek çok spor branşının yapılabildiği Kartepe’de Dağ ve Göl Spor Turizmini canlandırmak adına 27-28 Nisan tarihleri arasında Kartepe Park Otel’de “Kartepe Belediyesi Doğa Sporları Turizm Çalıştayı” düzenlenecek.

ONUR KURULUNDA PROTOKOL

Kartepe Belediyesi öncülüğü ve evsahipliğinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi, Turizm İl Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Kocaeli Genel Müdürlüğü, Federasyon Temsilcileri ve Federasyon İl Temsilcileri, dernekler, acenteler, bölgedeki ünlü spor adamları, yerel ve ulusal basın mensupları ve yazarların katılımı ile düzenlenecek çalıştayın onur kurulunda Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez yer alacak.

Çalıştayın düzenleme kurulunda ise; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Turizm İl Müdürü Adnan Zamburkan, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erol Arutan yer alacak. Bilim Kurulu’nda ise; KOÜ Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Yar. Doç. Dr. Levent Atalı, KOÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokul Müdürü Yar. Doç. Dr. Adem Yavaş ve Bilsen Bilgili’den oluşacak.

PANELİSTLER ÜNLÜ SPOR ADAMLARI VE TURSAB BÖLGE BAŞKANI

Çalıştaya 14 spor branşından il temsilcileri, TURSAB’tan acentalar, işletmeler ve derneklerden geniş katılımın sağlanacağı çalıştay 27 Nisan Çarşamba günü saat 10.30’daki açılış ile start alacak çalıştay panel ile devam edecek. Yar. Doç. Dr. Levent Atalı moderatörlüğündeki panelin panelistleri arasında Kano Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Sami Mengütay, Avrupa ve Dünya Karate Şampiyonu Haldun Alagaş, TURSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Genç yer alıyor.

Saat 13.00’deki yemek arası ardından çalıştayın ilk günü saat 15.00 ile 17.00 arasındaki spor turizmi alanlarının gezilmesi ile tamamlanacak. 28 Nisan Perşembe günü saat 09.00’da kahvaltı ile başlayacak program saat 10.00’daki çalıştayın sabah oturumu ile sürecek. 13.00’deki öğlen yemeği ardından saat 14.00 ile 17.00 arasındaki öğleden sonraki oturum ile çalıştay tamamlanacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑