BELEDİYE

Kartepe’de çevre denetimlerine devam

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Birimi, ilçede insan ve çevre sağlığına zarar verilmesinin önüne geçmek için denetimlerini aralıksız sürdürüyor

12 Şubat 2016 Saat: 14:48
Kartepe’de çevre denetimlerine devam
Kartepe’de çevre denetimlerine devam

İlçe halkının daha sağlıklı bir toplumda yaşaması adına çalışmalarını Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’den aldığı destek ve görev sorumluluğunda yerine getiren Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü denetimleri ile çevre kirliliğinin önüne geçmeye çalışıyor. Yeni yönetim anlayışı çerçevesinde Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin nezaretindeki Çevre Koruma ve Kontrol Birimi de arazide yaptığı denetimlerle kaçak atık dökümleriyle mücadele ediyor. Kartepe genelinde gerçekleştirilen denetimlerde araziye dökülmüş atıklara rastlayan ekipler, gelişi güzel döküm yapan kişi ve şirketlere ulaşarak atıkların kaldırılmasını da sağlıyor. Atık sahiplerini konu hakkında bilgilendiren ekipler, çevre kirliğine neden olacak şekilde atık dökümü yapılmaması konusunda uyarılarda bulunuyor.

KONTROLSÜZ ATIKLARA İZİN YOK

Sağlıklı Kartepe ve sağlıklı nesilleri bir Kartepe için önceliğin kirletmemekten geçtiğini hatırlatan Temizlik İşleri Müdürü Şahin, Kartepe’de çevre ve görsel kirliliğin önüne geçmek için insan ve çevre sağlığına zarar verecek olumsuzluklara taviz vermeyeceklerine dikkat çekti. Şahin, “Turizm ile özdeşleşen Kartepe’de görsel kirliliğin ve çevre kirliliğinin önüne geçmek için çevreye duyarlı birer birey olarak üzerimize düşenleri de yapmalıyız. Eşsiz doğa güzelliklerine sahip Kartepe İlçesi’nde gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak hedefindeyiz.  Atık sahibi kişi ve şirket yetkililerinin bizimle irtibata geçmesi yeterli. Atıkların bertarafı için kendilerine belediye olarak yardımcı olmaktayız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑