BELEDİYE

Kartepe’de Eylül Meclisi yapıldı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısında 6 gündem maddesini görüşerek karara bağladı

3 Eylül 2016 Saat: 15:43
Kartepe’de Eylül Meclisi yapıldı
Kartepe’de Eylül Meclisi yapıldı

Kartepe Belediye Meclisi’nin Eylül ayı 1. birleşim 1. oturumu Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Meclis üyeleri; Sefer Yıldız, Erol Yılmaz, Mehmet Akif Polat, Mine Koç, Nilay Merttürk, Selahattin Altınkaya, Caner Akçıl ve Nezih Yılmaz, sağlık nedenleri ile Eylül ayı toplantısına katılmadı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez Meclis Toplantısı açılış konuşmasında; Eylül ayındaki önemli gün ve haftalara değinirken yaklaşan Kurban Bayramı’nın ülkemizde ve dünyada yaşanan tüm kötülüklerin son bulmasına vesile olması dileğinde bulunarak, bayramların birlik ve beraberliğin yoğun yaşandığı özel günler olduğunu hatırlattı. Başkan Üzülmez, 19 Eylül Şehit ve Gaziler Günü’nün de yaklaştığını belirterek meclisimizin önünde bir kez daha şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi de minnetle yad ediyorum” dedi.

Başkan Üzülmez ‘in toplantıyı başlatmasıyla birlikte oylamaya sunduğu bir evvelki meclis tutanak özeti oy birliği ile kabul edildi.  Yazılı ve sözlü önergelerin değerlendirilmesi ardından,  Eylül Ayı Meclis Gündemindeki;  “park alanlarına isim verilmes, “İlçe sınırları içerisinde yangın afetine uğraması muhtemel olan sahaların tespiti”, “Kartepe Kent Mezarlığı projesi planlama bölgesi mülkiyet devir ve takas işlemleri”, “Plan Proje Müdürlüğü görev ve çalışma yönetmeliği değişiklik teklifi” ve  “ağaçlandırılacak alanlar ile ilgili uygulama imar planı” maddeleri  tek tek oylanarak, oy birliği ile kabul edildi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑