BELEDİYE

Kartepe’de kültür etkinlikleri devam ediyor

Kartepe Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ve hizmetleri yanında kültür ve sanat etkinlikleri ile ilçe halkını buluşturmaya devam ediyor.

4 Mart 2013 Saat: 13:38
Kartepe’de kültür etkinlikleri devam ediyor
Kartepe’de kültür etkinlikleri devam ediyor
 Ücretsiz etkinliklerle bölge halkının kültürel ve sanatsal ihtiyaçlarını karşılamak adına mart ayında zengin bir program hazırlayan Kartepe Belediyesi’nin ilk etkinliğinde Sinop Ayancık Müftüsü Basri Bektaş, Acısu Kültür Merkezi’nde “Akraba ve komşuluk ilişkileri” konulu toplantıda ilçe halkıyla bir araya geldi.

Kartepe’de kültür ve sanat etkinliklerinin heyecanını birlikte paylaşmak, ilçe halkını yapılacak kültür çalışmalara ortak etmek için düzenlediği ücretsiz etkinliklere Mart ayında da yoğun bir takvim ile devam edilecek. 7’den 77’ye herkesime hitap eden zengin kültürel ve sanatsal programları ilçe halkının istifadesine sunan Kartepe Belediyesi ilk programını Marmara Ordulular Derneği işbirliğiyle gerçekleştirdi. Acısu Kültür Merkezi’ndeki konferansta, Sinop Ayancık Müftüsü Basri Bektaş, “Akraba ve komşuluk ilişkileri” konulu toplantıda ilçe halkıyla bir araya geldi.

Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Tacettin Akyol, Marmara Ordulular Dernek Başkanı Mehmet Çun’un evsahipliğinde gerçekleşen konferansta Çayırkent Belediye Başkanı Muzaffer Çakmak, Kartepe İlçe Müftüsü İsmail Gülşen, Sapanca Müftüsü Orhan Örnek, şenlik ağası Kenan Yeşiltaş, Kartepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık İskender, Kocaeli Halk Eğitim Merkez Müdür Yardımcısı Hayrettin Erdem, eski Acısu Belediye Başkanı Yusuf Akyıldız, Avukat Birol Özyürek ve çok sayıda konuk hazır bulundu.

Kültür sanat dostları ile buluşmayı sağlayacak Mart ayındaki programlar şunlar;

05 Mart 2013 Salı günü saat 14.00’de Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde “Kim korkar YGS’den” konulu tiyatro ve saat 19.30’da Kartepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu konseri, 06 Mart 2013 Çarşamba günü saat 13.30’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Prof. Dr. Münevver Tekcan ve Yard. Doç. Dr. Ayla Akbaş’ın katılımıyla “Kadına şiddet” konulu seminer, 07 Mart 2013 Perşembe günü saat 14.00’de Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Necmettin Nursaçan’ın katılımıyla “İslam’da kadının yeri ailede önemi” konulu seminer, 9 Mart 2013 cumartesi günü saat 14.00’de Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde “Uç hezarfen uç” adlı çocuk tiyatrosu, 22 Mart 2013 Cuma günü saat 14.00’de Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde “Yedi köyün yargıcı” konulu tiyatro gösterisi, 26 Mart 2013 Salı günü saat 19.30’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Kartepe Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’ndan Türk Halk Müziği konseri yer alıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑