TURİZM

Kartepe EMITT Fuarı’nda Tanıtıldı

Kartepe Belediyesi katıldığı EMITT Fuarı’nda ilçenin doğal, kültürel ve tarihi zenginliklerini yerli ve yabancı turizm profesyonellerine tanıtma imkanı buldu

29 Ocak 2013 Saat: 09:51
Kartepe EMITT Fuarı’nda Tanıtıldı
Kartepe EMITT Fuarı’nda Tanıtıldı
Dört mevsimin yaşandığı Kartepe İlçesinde yaşanan değişim ve gelişim turizm profesyonellerinin de dikkatini çekti. Kartepe Belediyesi fuar süresince yaptığı kesintisiz canlı yayın ile de tam not aldı.
İstanbul TÜYAP Büyükçekmece Fuar Merkezi’nde 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında düzenlenen turizm profesyonellerinin uluslararası buluşma plaftormu olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılan Kartepe Belediyesi, ilçenin doğal, kültürel ve tarihi zenginliklerini yerli ve yabancı turizm profesyonellerine tanıtma imkanı buldu. Fuara iştirak eden işletmeler, turizm operatörleriyle bire bir görüşmeler yaparak bölgenin turizm açısından daha da canlanması için yoğun bir çaba sarf etti.
EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı süresince, fuar etkinliklerini canlı yayınla paylaşıma açan Kartepe Belediyesi bu hizmeti ile de fuar ziyaretçileri ve turizm profesyonellerinin takdirini topladı. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB), Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) sorumluluk alanında yer alan Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova, Karabük, Kastamonu, Bartın ve Zonguldak illerinden gelen katılımcıları tek tek canlı yayına alan Kartepe Belediyesi Ekibi, fuarda gerçekleştirdiği tanıtımla bölgeye gelecek turistlere rehberlik yapma imkanı buldu.
Fuar süresince Kocaeli’nin destinasyonları, doğa turizmi, kış turizmi, kültür turizmi, deniz turizmi, termal ve sağlık turizmi, günübirlik ve gastronomi turizminde barındırdığı kültür, turizm ve marka değerleri, Kartepe Belediyesi’nin canlı yayını ile tanıtma imkanı bulan Kocaeli ilçe belediyeleri, Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi, turizm birlikleri ve turizm kuruluşları başarılı bir fuar organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑