BELEDİYE

Kartepe’nin kapıları hep açık

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yoğun çalışma temposunda ziyaretine gelen konuklarla da yakından ilgileniyor

11 Şubat 2013 Saat: 10:16
Kartepe’nin kapıları hep açık
Kartepe’nin kapıları hep açık
Toplumun değişik kesimlerinden yapılan ziyaretler arasında sivil toplum örgütü temsilcileri de yer alıyor. Gerçekleştirilen ziyaretlerde başkan konukları ile Kartepe'nin geleceğini oluşturmak adına fikir alış verişlerinde bulunuyor.
Artvinliler Derneği’nden teşekkür
 Kocaeli Artvinliler Derneği’nin ziyaretinde dernek başkanı Nuri Almaz ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretine dernek yönetim kurulu üyesi de olan Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül de eşlik etti.  Dernek Başkanı Almaz, Artvin yöresinin kültürel etkinliklerinden söz etti ve bu güne kadar belediyenin kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. Almaz, “Bizler sadece Artvinli değil Kocaelili olarak Kocaeli de ve Kartepe de kültürümüzü yaşatmak için 9 Mart’ta gerçekleşecek olan kültürel etkinliklerine tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi. Karabalık, sivil toplum örgütlerinin önemine değinerek, ziyaretlerinden memnun olduğundan ve derneklere her daim imkânlar doğrultusunda ellerinden gelen desteği yerine getirmeye çalıştıklarından söz etti. 
Mahalle sakinlerinden teşekkür
Kоnak Mahalle Muhtarı Selim Genççіftçі, yakından takip ettiği camii çevre düzenlemeleri için Başkan Karabalık’a teşekkür etti. “Çalışmanın tamamlanmasıyla bölge şık bir görünüme kavuştu. Kartepe’nin önemli geçiş merkezlerinden olan Uzunçіftlіk Köprülü kavşağına cepheli Konak Camі’ne vermiş olduğunuz desteklerden dolayı camii cemaati ve mahalle sakinleri adına teşekkür ederim” dedi. 
Dernekler hizmet için vardır
Eski Eşme Cami Dernek Başkanı Hüseyin Kaplan ve yeni yönetimi Başkan Karabalık’ı makamında ziyaret ederek yeni yönetim hakkında bilgi verdiler. Derneklerin önemine değinen Başkan Karabalık, “Dernekler halka hizmet için varlar. Sizlerde derneğinizin yeni yönetimiyle daha iyi hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Bizlerde üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz” diyerek yapılan ziyaretlerden memnun olduğunu ifade ederek kendilerine başarılar diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑