BELEDİYE

Kartepe Zabıtası’ndan Pazar Denetimi

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, semt pazarlarının standart niteliklere kavuşturulması, alıcı ve satıcının daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla haftanın farklı günleri kurulan üretici ve semt pazarlar

22 Nisan 2014 Saat: 15:36
Kartepe Zabıtası’ndan Pazar Denetimi
Kartepe Zabıtası’ndan Pazar Denetimi

Kartepe ilçesinde haftanın farklı günleri kurulan 17 semt pazarında vatandaşların alışverişlerini rahat ortamda, kaliteli ve sağlıklı ürünlere ulaşmasını sağlamak amacıyla zabıta ekipleri semt pazarlarındaki denetimlerini aralıksız devam ettiriyor. Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Pazar Denetim Ekipleri, Pazar denetimlerinde pazarcı esnafının tezgah çizgilerine uyup uymadığını, fiyat etiketlerinin kontrollerini ve müşteri geçiş güzergahlarının engellenmemesi gibi konuları denetledi.

Zabıta ekipleri, Pazar Yeri Yönetmeliğine uymayan pazarcı esnafı hakkında tutanaklar tanzim ederken cezai işlem uyguladı. Kartepe semt pazarlarında alıcı ve satıcıları daha iyi şartlarda buluşturma hedefindeki zabıta ekipleri denetimlerini belirlenen program dahilinde sürdürme hedefinde.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑