BELEDİYE

Kartepe'de takımını kur şampiyon ol

Kartepe Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek “Köyler ve Mahalleler Futbol’da Buluşuyor” organizasyonu için başvurular start aldı. Geçen yıl 63 takımın mücadele ettiği turnuvada başvurular 26 Mart 2013 tarihinde son

8 Mart 2013 Saat: 09:56
Kartepe'de takımını kur şampiyon ol
Kartepe'de takımını kur şampiyon ol

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Birimi öncülüğünde düzenlenecek “3. Köyler ve Mahalleler Futbol’da Buluşuyor” turnuvasında başvurular başladı. 26 Mart 2013 tarihine kadar takımını kuracak Kartepe’deki köy ve mahalle takımları şampiyonluk için mücadeleye 3 Nisan 2013 tarihinde verilecek start ile başlayacak. Turnuva tertip komitesinde yer alan Kartepe Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Hacı Ağdaş, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek turnuva için takımların belediye hizmet binasından, zabıta noktalarından ve Derbent eski Belediye Hizmet Binası’ndaki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin edecekleri başvuru formunu doldurduktan sonra kendi mahalle muhtarlarına onaylatarak başvuru yapmaları gerektiğini hatırlattı. Kendi mahallesi dışında Kartepe de oturmak şartı ile üç misafir oyuncunun bulundurabileceği takımda, bu sene amatör ve profesyonel liglerde lisanslı sporcuların katılması yasak. Ayrıca kurum adına veya okul adına katılan takımlar listelerini bağlı oldukları müdürlüklere onaylatarak katılabilecekler. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalya dışında geçen yıl olduğu gibi nu yılda laptop bilgisayar, cep telefonu, spor malzemesi gibi çeşitli ödüler verilecek.

Sporköy Tesislerinde oynanacak müsabakalarda takımlar 12 kişiden oluşacak ve 25 dakikalık iki devre halinde mücadele edecekler. Oyuncu değişikliğinin serbest olduğu turnuvada diğer resmi müsabaka kuralları geçerli olacak. Turnuvaya katılacak takımların 26 Mart 2013 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekiyor. Başvurular alındıktan sonra ise 28 Mart 2013 tarihinde çekilecek kuralar ardından maçlar 3 Nisan 2013 tarihinde ki açılış töreni ardından start alacak. Turnuva ile ilgili bilgi almak isteyen takımlar Kartepe Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Hacı Ağdaş'a 353 38 69 nolu telefondan başvuruda bulunabilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑