KÜLTÜR/SANAT

Kartepeli minikler tiyatroyla yeniden buluştu

Kartepe Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde çocukları tiyatro ile buluşturmaya bu yıl da devam ediyor

11 Ekim 2016 Saat: 16:03
Kartepeli minikler tiyatroyla yeniden buluştu
Kartepeli minikler tiyatroyla yeniden buluştu

Kartepe Belediyesi, Kartepeli miniklerin merakla beklediği tiyatro sezonuna “Uğur Böceği Rupi” adlı tiyatro oyunu ile başlangıç yaptı. Kartepeli çocuklar da bu hafta sonu Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyununa yoğun ilgi gösterdi.

Kartepe Belediyesi, çocukları motive etmek, eğlendirmek ve eğlenirken de öğrenmelerini sağlamak amacıyla Kartepeli minikleri, çocuk tiyatrosu oyunları ile buluşturuyor. Bu hafta sonu da Kartepeli minikler “Uğur Böceği Rupi” adlı çocuk tiyatrosunu izlemek için Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ne akın ettiler. Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz’da çocuklarla birlikte hazırlanan tiyatro oyununu izleyerek mutluluklarına ortak oldu ve Başkan Üzülmez’in sevgilerini iletti.

Başkan Üzülmez, en çok önemsediği ve duyarlı olduğu çocuklarla ilgili eğitim, spor, kültür, sanat ve sağlık alanlarında her türlü desteği veriyor. Bunlardan biri olan, eğitici ve öğretici çocuk tiyatroları ile yüzlerce miniği buluşturan Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yeni yılda da eğitici oyunları Kartepeli miniklerin beğenisine sunmaya devam edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑