MODA

Kaş tasarımı nasıl yapılır?

Bu sezon kalın kaş trendi revaçta. Peki kaş tasarımı nasıl yapılıyor bir fikriniz var mı?

7 Ocak 2013 Saat: 18:58
Kaş tasarımı nasıl yapılır?
Kaş tasarımı nasıl yapılır?
Bakışların anlamını ön plana çıkaran, yüzdeki en önemli bölüm kaşların dizaynı. İfademizin en temel karakteristiğini oluşturan kaşlarımız düzgün bir formda mı sorusu bu yüzden önemli.

Uzman ellerden çıkmamış bir kaş dizaynı, anlamını yitirmiş bir yüz ifadesine sebep olabilir. Rengi, gürlüğü, modeli, kavisi gözleriniz ve yüzünüzün şekline göre yerli yerinde mi?

Kaş şekli

Kaşlarınıza her ne kadar evde kendiniz şekil vermeye çalışsanız da aynadaki yansıma ile yapacağınız bu işlem, aynanın verdiği açı ile çok da sağlıklı olmayabilir.

Kaş kalemi kullanımı


Kaşlarınız yer yer seyrek olanlara Göksu'nun önerisi; kaş farıyla, tüylerinizin arasını hafif dokunuşlarla doldurmak. Bir diğeriyse kaş kalemi. Fakat Göksu, kaş kalemini çok fazla tercih etmeyip önermiyor. Çünkü kaş kalemleri genelde ya çok yağlı ya da çok kuru diye belirtiyor.

Kuru olan kalemler kaşları yoruyor ve hasar veriyor, yağlı olanlar ise kılları döküp seyrelmesine neden olabiliyor.

Kaş küsmesi

Küsme diye tabir edilen kaş dökülmesi seyrelme nedenleri, belirli yaşlardan sonra kılların iflas etmesi sebebiyle ortaya çıkar. Kaşlarınızın küsmesini önlemek için Göksu, özel kozmetik ürünler satan eczanelerde bulabileceğiniz kaş bakım jellerini öneriyor. Faydasını hemen göreceksiniz.

Kanyon Avm'de bulunan Harvey Nichols mağazasindaki Neu Brow denilen ürünü tavsiye ediyor Göksu.

Kaş şekilleri

Kavisli, oval, kemerli kaş şekilleri sizleri daha sexy yapar gibi sıradan ya da düz şeyler söylemeyiyor Göksu. Etrafınızda kaş şekillerine hayran olduğunuz kadınların kavisli sexy ve göz alıcı gösteren kaş şekilleri, sizi tam tersi gösterebilir.

Yüz hatları çok önemli

Kaş sizin karakterinizi gösteren yüzünüzdeki ilk detay. Kaşlarınız saçlarınız gibi istediğiniz zaman yapısıyla, uzunluğuyla oynayacağınız türden değil. Bu hatayı sakın yapmayın.

Kendi yüz hatlarınızı tanıyın. Beğendiğiniz kaşlar yerine yüzünüze en iyi giden, ifadenizi en iyi veren kaş şeklini bulun.

Kalıcı kaş makyajı

Kaşlarınız çok seyrek ve yüzün ihtiyacı olan şekle uygun değilse Göksu'nun size önerisi kalıcı kaş makyajı. 1 saatinizi ayırarak uygulatabileceğiniz bu işlem; sizi 1 - 3 yıl süreç içerisinde sürekli kaş boyamaktan kurtarır. Yapılacak bu işlem ise boş olan bölümlere doğal kıl görünümü sağlayan çizgilerden oluşur.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑