YEME & İÇME

Kaşar dönerimiz de oldu

Kaşarın döneri, tulum peynirinin kangalı üretildi

21 Şubat 2016 Saat: 20:37
Kaşar dönerimiz de oldu
Kaşar dönerimiz de oldu

Afyonkarahisar'da, süt ve süt ürünleri üzerine faaliyet gösteren bir işletme, tulum peynirinin doğal bağırsağa doldurulmuş kangalını, kaşar peynirinin ise dönerini yaptı.

Afyonkarahisar'da, süt ve süt ürünleri üzerine faaliyet gösteren bir işletme, tulum peynirinden kangal, kaşar peynirinden ise döner yaptı. Ürünler lezzetiyle büyük ilgi gördü.

İLK KEZYAPILDI

Kentte görücüye çıkan kaşar döner ve doğal bağırsağa kangal şeklinde doldurulmuş tulum peyniri büyük ilgi gördü. Kentte iki kuşaktır süt ve süt ürünleri işletmeciliği yapan İşisağlar'ın son varisi Ali İşisağ'ın fikir babası olduğu kangal tulum peyniri ve kaşar dönerin Türkiye'de bir ilk olduğu belirtildi. Ürettikleri ürün hakkında mağazalarının Kadınana Caddesinde açılan yeni şubesinde bilgi veren Ali İşisağ, ürünlerin tamamen doğal olduğunu kaydetti. Kangal tulum peynirinin önceki aylarda üretimine başlayarak patentini aldıklarını ve özellikle şehir dışından büyük ilgi gördüğünü ifade eden İşisağ, kaşar dönerin de ilk defa mağazalarının yeni açılan şubelerinde görücüye çıktığını belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑