DÜNYA

Kaşıkçı cinayetine kırmızı bülten! Failleri tüm dünyada aranacak

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cinayeti ile ilgili hala net bir sonuca bağlanılmış değil. İnterpol Türkiye'nin talepleri doğrultusunda kırmızı bülten kararı çıkardı. İnfaz timinde yer alan 20 Suudi şüphelinin tüm dünyada aranacağı belirtildi.

15 Mart 2019 Saat: 05:05
Kaşıkçı cinayetine kırmızı bülten! Failleri tüm dünyada aranacak
Kaşıkçı cinayetine kırmızı bülten! Failleri tüm dünyada aranacak

Interpol, Türkiye'nin talepleri çerçevesinde, Kaşıkçı cinayetini işleyen şüpheliler hakkında kırmızı bülten kararı çıkardı. Bu 20 şüphelinin nerede olduğu bilinmiyor.

Kaşıkçı'nın cesedinin nerede olduğu hala bilinmiyor

Suudi gazeteci Kaşıkçı, evlilik işlemleri sebebiyle 2 Ekim 2018 tarihinde Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda esrarengiz bir şekilde öldürülmüştü. Orta Doğu'daki en bilgili gazetecilerden olan Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinin ardından yaşananlar, Türkiye ve dünya kamuoyunda gündemindeki yerini korumaya hala devam ediyor. Cinayetin üzerinden geçen zamanın ardından Kaşıkçı'nın ne zaman, nerede ve nasıl öldürüldüğüyle ilgili bazı detaylar ortaya çıkmıştı. Fakat hala Kaşıkçı'nın cesedinin nerede olduğu kimse tarafından bilinmiyor.

CIA tarafından da Kaşıkçı cinayetinin emrinin Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'ın verdiği açıklanmıştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑