OTOMOBİL

Kaya’dan ikinci elde faizsiz kredi imkanı

İkinci ile araçta kentimizin lideri Toyota Plaza Kocaeli Kaya 2’nci el panayırı yapıldı

23 Mayıs 2016 Saat: 14:19
Kaya’dan ikinci elde faizsiz kredi imkanı
Kaya’dan ikinci elde faizsiz kredi imkanı

İki gün süren İkinci el araçların satıldığı panayırda Toyota Finans’ın ayrıcalıklı kredi paketleri araç almak isteyenlerin bütçelerini rahatlatıyor.

Kocaeli’nin lider ikinci el araç satıcılarından Kocaeli Kaya, yaptığı kampanyalarla kendinden söz ettiriyor. 10 farklı markada 100’den fazla 2’nci el aracın satıldığı panayırda araba almak isteyen Kocaelililere bol seçenek sundu. İstediğiniz aracı Kocaeli Kaya farkıyla 0 faizli kredi, esnek ödeme planı, kişiye özel ödeme planı, şimdi al 3 ay sonra ödeme planlarından kendinize uygun olanını alabilirsiniz.

KEFİLE GEREK YOK

Kocaeli Kaya’nın her ay gerçekleştireceği etkinlikte tüm araçların geri alım ve ekspertiz garantileri bulunuyor. Finansman işlemleriniz Kocaeli Kaya'da sadece 20 dakika içerisinde sonuçlandırılıyor. Kocaeli Kaya’yı diğer rakiplerinden ayıran başka bir özelliği ise müşterilerine evraksız ve kefilsiz kredi fırsatı da sunuluyor olması. Ayrıca Kocaeli Kaya tarafından düzenlenen panayırda müşterilere çiğ köfte ve ayran ikramı da yapıldı. Araç almak isteyenler hem çiğ köfte yedi hem de Kocaeli Kaya’nın eşsiz fırsatlarından yararlandı.

HAYDİ, 2’NCİ ELE

Kocaeli Kaya’nın başlattığı dev kampanyaya Kocaelililer yoğun ilgi gösterdi. ‘0’ faizli kredi imkanları sunan Toyota Plaza Kocaeli Kaya, araç almak isteyenleri sadece panayırın olduğu günlerde değil haftanın yedi günü uygun fiyatlar, kaliteli ve güler yüzlü hizmeti ile sizleri bekliyor. Kocaeli Kaya’da aynı zamanda günlük kiralama, filo kiralama, her marka araca garantili şekilde ekspertiz işlemleri yapılabiliyor. Son olarak belirtmekte fayda var Kocaeli Kaya LPG dönüşümü konusunda da kaliteli ve garantili hizmeti ile öne çıkıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑