GÜNCEL

Kayıp kızı kazan dairesinde yakmış

Konyada 8 yıldır kayıp olan genç kızın, vahşi cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Süleyman ve Emine Karataş çifti, 22 Ocak 2004te kızları Türkanın eve dönmemesi üzerine polise kayıp başvurusunda bulundu.

7 Eylül 2012 Saat: 10:00
Kayıp kızı kazan dairesinde yakmış
Kayıp kızı kazan dairesinde yakmış

Konya Emniyet Müdürlüğü, ortadan kaybolduğunda 19 yaşında olan genç kızın bulunması için özel ekip kurdu. Havanın çok soğuk olmasına rağmen üzerine kalın kıyafet giymeyen, cep telefonunu ve parasını evde bırakan genç kızın, tanıdık biriyle evden ayrılmış olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, apartmanda görevli olarak çalışan Abdurrahman B'nin (43) şüpheli hareketlerde bulunduğunu fark etti. Polis, sürekli kendilerine ''Cesedi mi buldunuz?'' diye soran şüpheliyi  gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden Abdurrahman B., ''Olay günü apartmana geldik. Tartıştık, bağırmaya başladı. Kimse duymasın diye ağzını kapattım. Arbedede düştü ve kulağından kan geldi. Yarım saat bekledim. Daha sonra kalorifer kazanında yaktım'' dedi.  Zanlı olaydan sonra Türkan'ı arama çalışmasına da katılmış.  

BABASI DA ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ
Tutuklanan Abdurrahman B'nin babası Orhan B'nin (77) de 2011'de 57 yıldır evli olduğu karısı Ayşe B.'yi (73) başına demirle vurarak öldürdükten sonra intihar ettiği öne sürüldü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑