GÜNCEL

Kayyumlara saldırı hazırlığındaki hainler yakalandı.

Mardin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda belediye ve siyasi parti yöneticilerine saldırı hazırlığında olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 32 şüpheliden 7'si tutuklandı..

14 Aralık 2016 Saat: 10:30
Kayyumlara saldırı hazırlığındaki hainler yakalandı.
Kayyumlara saldırı hazırlığındaki hainler yakalandı.

Mardin'de belediye ve siyasi parti yöneticilerine saldırı hazırlığında oldukları iddiasıyla yakalanan 32 şüpheliden 7'si tutuklandı.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, 7 ilçede düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan zanlıların savcılıktaki işlemleri tamamlandı.

Aralarında saldırı amaçlı keşif ve istihbarat çalışması yaptıkları değerlendirilenlerin de olduğu zanlılardan 11'i, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi, 21'i ise serbest bırakıldı.

Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Serhat G, Sadık T, Mehmet Emin A, İbrahim D, Hayrettin S, Firat Y. ve Bahattin A. tutuklandı, Hediye B, Semavi Kürşad S, Şeyhmus G. ve Murat V. ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Artuklu, Dargeçit, Mazıdağı, Midyat, Nusaybin, Ömerli ve Savur ilçelerinde 19 Kasım'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda belediye ve siyasi parti yöneticilerine saldırı hazırlığında oldukları iddiasıyla 32 kişi gözaltına alınmıştı.

.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑