GÜNCEL

Kaza dedi cinayet çıktı

Çeşme ilçesinde birlikte yaşadığı iddia edilen kişi tarafından darbedilen kadın, hayatını kaybetti.

1 Ağustos 2013 Saat: 15:18
Kaza dedi cinayet çıktı
Kaza dedi cinayet çıktı
İzmir'in Ilıca beldesinde gece saatlerinde, evli olduğu öğrenilen 39 yaşındaki  G.A, bir süredir birlikte yaşadığı ileri sürülen Tülin Şenyıldızoğlu (44) ile  tartıştı, tartışmanın büyümesi üzerine kadını darbederek yaraladı.
Şenyıldızoğlu'nu daha sonra Çeşme Devlet Hastanesi'ne götüren G.A,  kadının trafik kazası geçirdiğini beyan etti. Şenyıldızoğlu, müdahalelere rağmen  kurtarılamadı. Kadının vücudundaki darp izlerini fark eden doktorlar durumu polise  bildirdi. G.A, hastaneden ayrıldıktan kısa süre sonra gözaltına alındı.


 
Evli olan cinayet şüphelisi G.A.’nın dün saat 23.30 sıralarında iki çocuk annesi Şenyıldızoğlu’nun Ilıca Beldesi'deki evine gittiği, burada kıskançlık nedeniyle tartıştıktan sonra da talihsiz kadını dövdüğü belirlendi. Olay sırasında, Şenyıldızoğlu’nun birlikte kaydığı 16 yaşındaki kızının evde bulunmadığı ve G.A.’nın, bayıltıncaya kadar başına vurarak dövdüğü Şenyıldızoğlu’nu hastaneye ölü getirdiği saptandı. Taksiyle hastaneye gittikten sonra ’Trafik kazası’ yalanına inanmayan hastane polisinin G.A.’yı bir süre oyaladığı daha sonra takviye olarak çağırdığı diğer ekiplerin gelmesiyle de şüphelinin gözaltına alındığı ifade edildi. G.A.’nın daha önce de çeşitli suçlardan poliste kaydının bulunduğu tespit edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑