GÜNCEL

Kaza sonrası ablanın feryadı: Beni bırakın Mert'e bakın

ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği araç önce refüje, ardından da park halindeki TIR’a çarptı. Bir kişinin öldüğü iki kişinin yaralandığı kazada; sürücü Merve Özer, "Ya ben çı

15 Temmuz 2015 Saat: 19:21
Kaza sonrası ablanın feryadı: Beni bırakın Mert'e bakın
Kaza sonrası ablanın feryadı: Beni bırakın Mert'e bakın

Kaza gece yarısı ilçenin Kışla Kavşağı’nda meydana geldi. 23 yaşındaki Merve Özer, Erdemir’de çalışan babası Ali İhsan Özer’i almak için yanına kardeşi 17 yaşındaki Taha Mert Özer ile komşuları aynı yaştaki Furkan Erdoğan’ı da alarak,  hafif ticari araçla yola çıktı. Kışla Kavşağı’na gelindiğinde Merve Özer’in direksiyon kontrolünü yitirdiği araç orta refüje çarpıp devrildi ve 50 metre sürüklendikten sonra park halindeki TIR’ın dorsesine çarparak durabildi.

 

EKİPLER SEFERBER OLDU

Kazayı görenler yardıma koştu, devrilen aracı kaldırdı, ancak içinde sıkışanları çıkaramadı. Gelen itfaiye ve sağlık görevlilerin müdahalesi ile önce Furkan Erdoğan araçtan çıkarılarak Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ekipler, kamyonette sıkışan iki kardeşi çıkarmak için çalışma başlattı.

 

"YALVARIYORUM"

Bu sırada çarpma sırasında ölen kardeşi Taha Mert Özer’in üstüne düşen sürücü Merve Özer, "Ya ben çıkarım. Mert’e bakın, bir sağlıkçı yok mu yalvarıyorum. Mert’i çekin" diye feryat etti. Araçtan çıkarılan Merve Özer, ambulansa hastaneye götürülürken, kardeşinin öldüğünden habersiz görevlilere sürekli "Ben iyiyim, Mert’e bakın. Mert’e baksanıza, Mert’i alın" dedi.

İtfaiye görevlileri tarafından araçtan çıkarılan Taha Mert Özer’in cesedi, morga götürülürken, kaza yerine gelen annesi Satı Özer sinir krizleri geçirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑