GÜNCEL

Kazadaki FETÖ izi tamamen netleşmeli

Vatan ve millet sevdalısı Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 12. yılında anılıyor. İlkeli duruşuyla Türk siyasi hayatında iz bırakan liderlerden biri olan Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının soruşturmasında sona gelindi.

25 Mart 2021 Saat: 11:33
Kazadaki FETÖ izi tamamen netleşmeli
Kazadaki FETÖ izi tamamen netleşmeli

Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun, vefatının üzerinden 12 yıl geçti. Takvim yaprakları 25 Mart 2009'u gösterdiğinde Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu beraberindeki beş kişiyle hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu, vatan ve millet sevgisiyle, ilkeli duruşuyla Türk siyasi hayatında iz bırakan liderlerden biriydi... Yazıcıoğlu'nun ismi, memleketi Sivas başta olmak üzere birçok şehirdeki okul, park ve caddelerde yaşatılıyor.
Yazıcıoğlu ve beraberindeki beş kişinin ölümüne ilişkin ana soruşturma ise bir yandan sürüyor. Arama kurtarma çalışmalarındaki ihmalle ilgili üç dava şu ana kadar karara bağlandı. Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Kemal Yavuz, 12 senedir âdeta iğneyle kuyu kazdıklarını belirterek ana soruşturmada sona gelindiğini söyledi. Açıklamalarında FETÖ vurgusu yapan Yavuz şunları söyledi: Biz vicdani bir kanaat olarak, olayın bir suikast olduğu, bu suikastın askeri jetlerin oluşturdukları türbülansla gerçekleştirildiği ve karbonmonoksitle pi-lotu sersemletme düzeyine getirip ‘işi sağlama aldıkları’ inancındayız. Çok etraflı araştırmalar yapıldığında ve askerî yapıdaki FETÖ yapılanması tam olarak çözüldüğünde bunun tamamının bir FETÖ organizasyonu olduğunun daha net olarak ileriki aşamalarda anlaşılacağı inancındayız.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑