YEME & İÇME

KEBAP DİYARI KÖZ LEZZET RESTAURANT

Hamburg'un sevilen ve sayılan isimlerinden Hamit Doğan Köz Lezzet Wilhelmsburg'un yeni sahibi

5 Nisan 2013 Saat: 11:12
KEBAP DİYARI KÖZ LEZZET RESTAURANT
KEBAP DİYARI KÖZ LEZZET RESTAURANT
Yıllardır Wilhelmsburg Vogelhüttendeich 42 de bulunan Hamburg’un en seçkin Restaurant’larından olan Köz Lezzet Restaurant Yeni sahibine kavuştu.

Hamburg’un tanınan ve sevilen kişilerinden olan 29 yaşındaki Hamit Doğan kebap diyarı Köz Lezzet Restaurant’ı devir alarak yep yeni bir konsept ile Hamburg’lulara hizmet vermeye başladı.
Urfalı bir işçi ailesinin oğlu olan ve eğitimini Hamburg’da yapan Hamit Doğan, hayatı boyunca hayellerini süsleyen Restaurant’çılık, sonunda kendisini Restaurant sahibi yaptı.
Kebap Diyarı Urfa’nın Dünyaca meşhur ustalarından ders almış olan kebapların en ince detaylarını, lezzetli yemeklerin püf noktalarını bilen ve tüm bu marifetlerini kebaplara kattığı doyumsuz lezzetle, Hamburg’lu kebap severleri buluşturan genç iş adamı Hamit Doğan, kısa zaman içinde Hamburg’un markalaşmış Restaurantların içerisine sahibi olduğu Köz Lezzet Restaurant’ın adınıda yazdırması büyük bir başarı olmuştur.
Hamburg ve Hamburg çevresinden gelen insanlar doyumsuz lezzetli yemeklerin ve kebapları tatmak için Köz Lezzet Restaurant’ta buluşuyor.
17 kişilik personelle müşterilerine hizmet veren tam bir Aile ortamı olan Köz Lezzet Restaurant Hafta içi ve hafta sonları dolup taşmaya devam ediyor.Günlük taze yemekler, sıcak buram buram kokan taze ekmekler, taze onlarca salata çeşitleri ve birbirinden lezzetli kebap çeşitlerini Köz Lezzet Restaurant’ta bulabilirsiniz.
Cumartesi saat 18.00 den itibaren tadına doyamayacağınız gerçek çiğköfte’yi de tatmanız mümkün olacaktır.
Geniş çaplı her kesime hizmet sunan Köz Lezzet Restaurant sipariş üzeri Doğum günleri, partiler, düğünler, özel günler ve daha birçok etkinlik için 100 çeşide varan açık büfeylede her kesime catering servisiyle hizmet vermeye devam ediyor.
Genç iş adamı Hamit Doğan,’’ bize gelen müşteriler bir kere değil, bin kere gelsin’’ sloganı ve prensibiyle yola çıktığını belirtti.
Her türlü yemeğin ve kebapların lezzetinden adını markalaştıran Köz Lezzet tam hız tüm Hamburg’lulara hizmet vermeye devam edip adından daha çok söz ettireceğe benziyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑