SİYASET

Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan teklif ortaya çıktı

Bahar Kalkanı’ harekatı devam ederken katil Esed’in bir numaralı gazetecisi Nidal Sabeh yaptığı ilginç teklifle ön plana çıktı. Sabeh, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Suriye'nin başkenti Şam'a davet etti.

5 Mart 2020 Saat: 10:32
Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan teklif ortaya çıktı
Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan teklif ortaya çıktı

Türkiye, Suriye'de 34 Türk askerinin şehit edilmesinin ardından 'Bahar Kalkanı' kapsamında sürdürdüğü operasyonlarını devam ettirirken Esed'in bir numaralı medyacısı olan Nidal Sabeh, Kılıçdaroğlu'nu Şam'a konuk etmek üzere davet etti.

Esed'in müttefiki CHP

Esed'in şebbihalarından olan Sabeh, "Erdoğan rejimi düştüğünde Cumhuriyet Halk Partisi'ni yani müttefiklerimizi ziyaret edeceğiz. Sonra da en iyi ilişkiler kuracağız" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak Gazetesi'nin yaptığı habere göre, Sabel, son olarak hayranı olduğu Kılıçdaroğlu'nu konuk etmek istediklerini ifade ederek, şu ifadeleri kullandı:

"Türk muhalefetinin lideri yani müttefikimize binlerce selam olsun. Onu Şam, Abu Dabi, Kahire ve Mekke'de misafir etmek istiyoruz."

Esed, Kılıçdaroğlu'nu tarifsiz bir sevinçle takip ediyordur

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun kendi halkını katleden Esed'i eleştirmeyip, Türkiye'yi eleştirmesine sert tepki gösteren Erdoğan, 'Esed, Kılıçdaroğlu'nu tarifsiz bir sevinçle takip ediyordur, darbeci Hafter alkışlayarak dinliyordur' ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑